Sikerült kijavítani a korábban felmerült hibákat.

A 3090 Ti létezését már múlt évben is pletykálták, majd 2022 januárjában a CES keretein belül az Nvidia is beismerte, hogy heteken belül megérkezhet a bestia. Sajnos porszem került a gépezetbe, az iparági pletykák alapján hardveres és BIOS gondokkal is küzdöttek az Nvidia mérnökei, ezért csúszhatott ilyen sokat az új flagship kártya megjelenése. Egészen szerdáig nem kaptunk hivatalos információkat a 3090 Ti további sorsáról, szerda délután tört meg végül a jég.

Március végén érkezhet meg a polcokra a jelenlegi generáció legerősebb gamer videókártyája!

Embargo és On-Shelf dátumok

A videocardz csapata szerezte meg a 3090 Ti embargójával és webáruházakba kerülésével kapcsolatos időpontokat, melyeken nagy eséllyel már nem fog változtatni az Nvidia. Az embargó lejáratával publikálhatják a weboldalak a 3090 Ti teszteket, de valószínűleg már a hónap közepén megkaphatják azokat.

Március 29-én érkezhet meg a boltok polcaira is a termék, bár kérdéses, hogy mekkora készletet kapnak az egyes webáruházak, illetve, hogy milyen nyitóárral startol a videókártya. Sokan bőven egymillió forint fölé saccolták februárban az árcédulát, mely nem elképzelhetetlen, annak ellenére sem, hogy a kártyaárak az utóbbi időkben csökkenésnek indultak a nemzetközi piacon.

Rekordalacsony szintet értek el a videókártya árak – Most érdemes bevásárolni?

https://leet.hu/nonap/

×