Ha már bejártad Villedor összes zombiktól hemzsegő zugát, akkor érdemes lehet újra elővenned a Dying Light első részét, mert szépített rajta egy picit a Techland.

A Dying Light folytatása az idei év egyik legnagyobb várományosa volt, hiszen azon túl, hogy a zombis műfaj egyik legnagyobb játékipari királyai készítik, az egyik legtartalmasabb játéknak is ígérkezett.

Legalábbis a fejlesztők legalább 500 órányi szórakozást ígértek csak a megjelenésre a legelszántabbaknak, amit aztán megfejeltek az 5 évig tartó támogatással. Vagyis nem mostanság fognak a Dying Light 2 játékosok a kaland végére érni.

Addig azonban, amíg meg nem érkeznek az első történetet is kiegészítő újdonságok, akár az első részt is újra elővehetjük, a Techland ugyanis úgy döntött, hogy leporolja nekünk egy picit.  A 2015-ös „zombi-parkőrözés” még mindig pofásan fest, a fejlesztők mégis úgy érzik, hogy itt az ideje egy kis tuningnak,

ezért bejelentették, hogy teljesen ingyen az újabb generációhoz csinosítják a Dying Light első részét.

A legszigorúbb értelembe véve nem egy igazi next-gen frissítésről van szó, hiszen ray tracinget nem kap, bár tény, hogy PlayStation 5-ön a csomag letöltése után jelentősen jobban néz ki a játék. Bizony, a frissítés már elérhető a Sony gépén, míg az Xboxosoknak néhány napot még várniuk kell.

Ezért cserébe viszont kapunk egy 4K 30FPS-es módot, egy kiegyensúlyozott QHD felbontású 60FPS módot, illetve egy Full HD 60FPS-es opciót. Mindezeken túl az új masinákon a látótávolságot is jelentősen, 25 százalékkal növelték meg, így egy magaslatból (amiből azért van egy pár) most már sokkal távolabbra elláthatunk.

A frissítés nem szorítkozik kizárólag az újabbik konzolgenerációra, hanem kapnak belőle picit a last-gen erősebb masinái is, név szerint a PS4 Pro és az Xbox One X. Ez annyit jelent, hogy PS4 Prón a lehető legjobb felbontásban „továbbfejlesztett 30fps-es határértékkel” fog rendelkezni, míg Xbox OX és Series S Full HD és Quad HD felbontásos módokat kap a fix 30 képkocka/másodpercet megcélozva.

 

Lebukhatott a PS5 Pro és a PS5 Slim? – Rejtélyes konzolokat szállíttat a Sony

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×