Egy Jäger skincsomag jelent meg az Xbox felhasználók számára, aminek az árszabása cseppet sem mondható barátinak.

Őszintén szólva személy szerint nem találtam sok információt arról, hogy milyen módon érhető el a Jäger Steadfast Bundle skincsomag, mely egy friss skint tartogat az operátor számára. Az elmúlt órákban több Xbox játékos számolt be arról, hogy az Xbox One és az Xbox Seris X/S játékosok számára, a shopban érhető el a Steadfast Bundle, azonban kevesen nyomtak rá a vásárlás gombra. Az árszabás ugyanis egy kissé furcsa.

A Jäger Steadfast Bundle ára 1.999 dollár/euró, ami nagyjából 700 ezer forint.

A fenti kép az Xbox hivatalos holland oldaláról származik, ez mindenki számára elérhető. A Redditen persze több kép is megjelent a jelenségről, ami azt jelenti, hogy több platformon is hasonló lett az ár.

$1,999.99? tf? from Rainbow6

 

Itt például kanadai dollárban látható az ár:

Has anyone else seen the Jäger Steadfast Bundle on Xbox? from Rainbow6

Egyelőre úgy tűnik, hogy a legtöbb oldalon ez a különös ár érhető el, ami nyilvánvalóan egy hiba eredménye lesz. A csomagról egyébként nem igazán lehet sokat tudni, még az is lehet, hogy csak Xboxon érhető el. Jómagam sem a neten, sem a PC-s verzió shopjában nem találtam meg a skint.

Nem valószínű, hogy a Ubisoft 700 ezer forintért kínálna egy Rainbow Six: Siege skint, így a hibát talán hamarosan javíthatják.

Ezt láttad már?

Megszólaltak a Rainbow Six Siege fejlesztői – Csúszik a Y7S1 Demon Veil

 

https://leet.hu/nonap/

×