IceManIsaac megkérte a fejlesztőket, a Raven Software-t, hogy valósítsák meg az ejtőernyő levágásának lehetőségét.

Legyen szó a Caldera hegyi kilátásáról vagy a Rebirths Island háztetőiről, a Warzone csatái minden terepen megtalálhatóak. Gyakran kell majd menekülnöd a szorult helyzetben, így a játék ejtőernyős funkciója életképes lehetőség a túléléshez.

Maga az ejtőernyő azonban a fejlesztő Raven Software által meghatározott magassági paraméterek miatt több problémát okozhat, mint hasznot. A Warzone streamer ‘IceManIsaac‘ most arra kéri a fejlesztőket, hogy ezen változtasson.

A Warzone streamer és kompetitív játékos IceManIsaac már korábban is kérte a változtatásokat, de eddig üres fülekre talált.

A fejlesztőknek küldött tweetjében így kezdte: „Hé @RavenSoftware, megint én. Lehetővé tennétek, hogy bármilyen magasságban levághassuk az ejtőernyőnket?”.

„Amikor <10 láb magasan vagyunk a föld felett, nem tudjuk elvágni az ernyőnket, és kínosan lebegünk, miközben lőnek ránk” – tette hozzá a streamer.

A tartalomgyártó megjegyezte folytatta. „Ez már Verdansk óta probléma, de a Calderában még inkább érezhető, mert a lebegés egy dombon lefelé abba a kellemetlen helyzetbe hozhat, ahol egy ideig nem tudod elvágni az ernyőt.”

Persze sokan letámadtad, hogy túl sokat sír a játék apróságain, amin felháborodott a tartalomgyártó és kifejtette, ha védi az Activitisiont, akkor is belé állnak, ha esetleg beszol nekik, akkor is betalálják az emberek.

A végén hozzátette, hogy ő csak azt akarja, hogy a játék elérje a célját. Az ejtőernyő dinamikájának finomhangolása komoly hatással lehet a játék fizikájára, így még eltarthat egy ideig, amíg a Raven fontolóra veszi ezt a funkciót.

Vajon a Gulagon is változtatna?

Íme a Warzone Gulag királyai – Te milyen győzelmi aránnyal büszkélkedhetsz?

https://leet.hu/nonap/

×