A WZRanked segítségével vessünk egy pillantást a Warzone Pacific Season 2 Gulag királyaira.

A Gulag mechanika egy teljesen új koncepció volt a Warzone megjelenésekor, egy egyedi különleges ötlet, ami a mai napig szerves része a játéknak. A helyszín régebben szezononként változott, de úgy tűnik, hogy a Vanguard jelenleg még csak egyetlen Gulaggal rendelkezik.

Ez a második esély tökéletes módja, hogy valóban megmutasd, mennyire értesz a játékhoz, hiszen bármilyen fegyvert nyom a kezedbe a Gulag, azt ismerned kell.

Sokan szeretik a Gulagot, sokan utálják, ám egy dolog biztos, nagyban megmutatja, hogy milyen jó játékos vagy.

A WZRankeden rengeteg információ van a játékkal kapcsolatban, a fegyverektől kezdve, a perkeken át egészen a kiegészítőkig. Ám még érdekesebb információval is szolgál az oldal, méghozzá a Gulag győzelmi arányokkal.

Nézzük a top 10-es listát!

Bizony jól látod, az első személynek 98%-os győzelmi aránya van a Gulagban. Ám ezen kívül van még pár érdekesség, főleg, ha a harmadikat nézzük meg. 106 játékból egyetlen meccset nem nyert meg, de a K/D aránya 5.61, a Gulag győzelmi aránya pedig 97.2 %, ami felettébb gyanús lehet.

A másik érdekesség, hogy egyetlen nagy nevet látunk a top 10-es listán, méghozzá Biffle-t. Neki 94.9%-os Gulag győzelme van, 196 játékból, amiből 36-ot meg is nyert.

A saját statisztikádat is megtekintheted a WZRankeden, csak annyi dolgod van, hogy bepötyögöd a weboldalra az Activision vagy Battle net ID-det, és vársz egy picit – néha az oldal nagyon lassú.

Kommentekben megoszthatod velünk, hogy hány %-os Gulag győzelmi aránnyal büszkélkedhetsz.

A Vanguard Royale legjobb fegyverével találkoztál már?

Ez a fegyver lehet a megújult Vanguard Royale legnagyobb sztárja

https://leet.hu/nonap/

×