Komoly gondokat hoztak a szerdai és csütörtöki frissítések.

Csütörtök este megérkezett a Warzone legújabb Playlist frissítése. Ezúttal nem egy egyszerű váltásról beszélhetünk, hiszen a Vanguard Royale és Iron Trials játékmódok szabályai is változtak kissé. Vanguard Royale-ban a játékosok életereje nőtt, illetve sokáig úgy volt, hogy az UAV ára is megemelkedik 9000 dollárra, ám ezt egy nap alatt elvetette a Raven Software csapata. Sajnos ezúttal sem sikerült túl zökkenőmentesre a váltás, több problémába is beleszaladtak a játékosok az elmúlt 36 órában.

Kikerültek a Fighter és Bomber repülőgépek a Vanguard Royale játékmódból!

A repülőkkel kapcsolatos hibajelenségek már a Season 2 kezdete óta megkeserítik a játékosok életét, ám úgy tűnik, hogy tovább sikerült ezt fokozni az elmúlt napok frissítéseivel. A Raven Software ennek megfelelően péntek este hivatalosan is bejelentette, hogy határozatlan időre kikerülnek a Fighter és Bomber repülők a „megújult” Vanguard Royale játékmódból.

A tweet alatt többen is elismerően nyilatkoztak a lépésről, szerintük a hibáktól függetlenül is ki kellene venni a repülőgépeket, illetve az ezeknél fontosabb hibákra kellene inkább első körben reagálni. Nem tudjuk hibáztatni a közösséget, valóban rengeteg szinten problémás a játék, nem véletlenül szeretnének tiszta lappal indulni a fejlesztők a Warzone 2 kiadásával. A Raven szakemberei bármikor javíthatják a hibát, akár egy teljesen csendes update keretein belül is, ám az is előfordulhat, hogy jövő hétig kell majd várnunk a repülőgépek visszatérésére.

Új Cold War fegyver is érkezett:

Így oldhatod fel az új Cold War fegyvert, melyet Warzone-ban is használhatsz

 

https://leet.hu/nonap/

×