Meglepetés frissítés érkezett a 2020-as Call of Duty címhez.

Azt hihettük, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War szakasza már bőven lezárult, hiszen új szezonokkal sem bővül már a játék és a frissítések száma is szinte a nullához konvergált az utóbbi hónapokban. Nem lenne ördögtől való dolog, hiszen a COD játékok mindig is híresek voltak arról, hogy évente új verzió jön.

A Treyarch ránkcáfolt, hiszen új frissítéssel örvendeztette meg a BOCW játékosokat!

 

A közösséget rendesen meglepte a Treyarch játékstúdió szerda esti Twitter bejegyzése, melyben büszkén jelentették be, hogy új tartalmakkal bővül a 2020-as Call of Duty cím. A játékosok többek között megkapták egy Black Ops 1 pálya átdolgozott verzióját, ám egy fokkal érdekesebb lehet a Vargo 52 Assault Rifle megérkezése.

Átlagos körülmények között nem sok felhasználót lehetne visszacsábítani a játékhoz, ám a Warzone integráció miatt igencsak csalogató lehet egy új Assault Rifle feloldása. A fejlesztők is kihangsúlyozták, hogy az újdonság megszerzése után nem csak a BOCW multijában, hanem Warzone-ban darálhatunk a Vargo 52-vel.

Vargo 52

A fegyver megszerzéséhez küldetéseket kell csinálnunk vagy meg kell vásárolnunk a péntek estétől elérhető, Tracer Pack: Ferro Fury Reactive Mastercraft névre hallgató kozmetikai csomagot. A következő feladatok várnak majd ránk, természetesen elég lesz egyet abszolválni:

  • Sebezzünk 1000 sebzést AR fegyverekkel, legalább 15 különböző meccsen a Cold War multiplayer módjában
  • Zombi mód: Öljünk meg 750 ellenfelet olyan AR fegyverrel, mely legalább háromszor Pack-a-Puncholva volt

A fegyver erőssége még meglehetősen kérdéses, a fejlesztők alacsony visszarúgással jellemezték, közepes távolságokon lehet majd igazán hatékony.

Te feloldod az újdonságot?

Több játékmód szabályain is változtattak a fejlesztők – Frissültek a Warzone playlistjei

https://leet.hu/shop/newmerch/

×