Egy rajongó listát készített a leghasznosabb és szerinte legkevésbé hasznos operátorokról. Ezen a listán Blackbeard a leghasznosabb valaha.

A Rainbow Six: Siege kapcsán nagyon sok mindenről lehet beszélgetni, de talán az egyik legérdekesebb téma, hogy ki milyen operátort használ szívesen, kik a kedvencek és egyáltalán kivel érdemes harcba indulni. Választani bőven van lehetőségünk, hiszen már több mint 60 operátor áll rendelkezésre, ráadásul a fejlesztők legalább 100-at szeretnének.

Egy rajongó listáján Blackbeard került az első helyre, mint minden idők leghasznosabb operátora.

Természetesen nem szeretnénk egyetlen rajongó tier-listája alapján ítéletet hozni, de felettébb érdekes témaindító szokott lenni egy ilyen lista. Természetesen mindenkinek egyéni preferenciái vannak a leghasznosabb operátort illetően, de egy ilyen bejegyzés kiváló alkalom arra, hogy elkészítsük a sajátunkat.

A lista értelmében tehát a leghasznosabb operátor Blackbeard, nem is került mellé senki ezen a szinten. Érdekes módon az ő listáján például Ash, Mute, vagy éppen Kaid a minden idők leghaszontalanabb operátorai közé kerültek.

Every tierlist nowdays from Rainbow6

 

Mondanom sem kell, a lista eléggé vitatható, és szeretném is, hogy vitatkozzunk rajta. Már csak azért is, mert érdemes lehet látni a kommentekből, hogy a magyar közösség szerint ki tekinthető a leghasznosabb operátornak, és miért.

Egyetértesz a listával? Te kit raknál legfelülre és kit legalulra?

Ezt láttad már?

Siege fejlesztő: „Sajnálok minden olyan játékot, ami minket akar másolni”

 

https://leet.hu/nonap/

×