A városépítős játékok egyik legjobb darabját adja teljesen ingyen az Epic Games.

Az Epic Games a minap sokakat meglephetett, amikor leleplezte az eheti ingyen osztogatott játékait, hiszen korábban csupán a Dauntless mellé adott extrákról volt szó. Ehelyett azonban nemcsak a free-to-play Monster Hunter-klón játékbeli tartalmaira, hanem két kifejezetten szórakoztató játékra csaphatunk le, aminek egyetlen előfeltétele egy Epic Games Store-os fiók megléte.

Ezzel együtt a következő heti ajándékot is leleplezték, és ugyan „csak” egy játéknak örülhetünk majd, az viszont a műfajának egyik legjobbja.

Az Epic boltjában március 10. és 17. között a Cities Skylines városépítős csodát szerezhetjük majd be teljesen ingyen.

A városépítős stratégiák piaca azért jelentősen szűkebb, mint mondjuk az FPS-eké, ezért is tudunk örülni, amikor néhanapján megjelenik egy, annak meg még jobban, ha jól is sikerül. A Cities Skylines persze nem feltétlenül a legfrissebb darabja a műfajának, de hogy az egyik legjobbja, az egészen biztos.

Tulajdonképpen játékórák millióit tölthetjük el benne csak azzal, hogy precízen tervezgetjük a város épületeinek és a gyártelepek elhelyezését, vagy az utak kialakítását, de persze a kevésbé kényesek is megálmodhatják a maguk kaotikus metropoliszát. Határt tényleg csak a képzeletünk szabhat, ha pedig valamiért kifogynánk belőle, akár megpróbálkozhatunk valós-közeli helyszínek megépítésével is. Csak rajtunk áll a dolog, méghozzá jövő héttől teljesen ingyen.

Ha pedig még több király akciót keresel, akkor az IndieGala-ra mindenképpen nézz fel az alábbi két címért:

Akciófigyelő | Ingyen ránthatsz be két egészen zseniális indie gyöngyszemet

 

https://leet.hu/nonap/

×