Ha gyorsak vagyunk, akkor most kettő (plusz két másik) kifejezetten szórakoztató független csodával lehetünk gazdagabbak – teljesen ingyen.

Az Amazon és az Epic Games folyamatos akciói és ajándékai mellett nagyon könnyen láthatatlanná törpülhet az IndieGala, amely „nagyokhoz” hasonlóan ugyancsak meg szokta örvendeztetni a játékosokat kifejezetten remek ingyenes alkotásokkal. A különbség csupán annyi, hogy jellemzően független játékfejlesztők csodáit ajándékozzák nekünk.

Ez pedig most sincsen másként, és ezúttal két csodálatos gyöngyszemre csaphatunk le.

Az egyik ajándék a megannyi könnyed játékstílust ötvöző Hamsterdam, amiben egy kőkemény hörcsög bundájába bújva kell rommá vernünk a nálunknál méretesebb állatokat. Ha ügyesek vagyunk, akkor a játék végére igazi höri-kung-fu mesterekké is válhatunk.

 

A második remek szórakoztatást nyújtó független alkotás pedig a Copperbell, ami egy kifejezetten jól festő és még annál is egyedibb platformer. A játék alapvetően rövid, átlagosan egyetlen óra alatt a végére érünk, cserébe viszont minden egyes centijét kézzel festegették. Aranyos, szép, egy vizuális felüdülés – ja, és ingyenes.

 

A játékok bezsákolása sem egy bonyolult mutatvány, csak be kell regisztrálnunk majd jelentkeznünk az IndieGala-ba, majd elnéznünk a galaFreebies felületre, ahol két másik játék mellett (Pixel Puzzles 2 és Die Young: Prologue) ezeket is hamar megtaláljuk.

Még több ingyenességért pedig erre tessék:

Akciófigyelő: Több játékot ad a héten az Epic, már mindegyik tölthető

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×