Lesz mivel játszani a hétvégén, hiszen az Epic Games Store-ban kibővült az ingyenes játékpaletta. 2 és egy fél játék tölthető ingyen.

Bár ezt a múlt héten még nem lehetett tudni, mára viszont világos, hogy a héten több meglepetéssel készül az Epic Store azoknak, akik szeretik az ingyen játékokat. Persze, ki ne szeretné, nem igaz? Miután a múlt héten nyilvánosságra hozták, hogy ezúttal csak egy másik játék kiegészítője lesz ingyenek, gyorsan mellé raktak még két játékot ingyen, csak hogy mindenki nyugodt legyen.

Március 3 és március 10 között a Black Widow: Recharged, a Centipede: Recharged és a Dauntless Epic Slayer Kit kiegészítő ingyenes.

Black Widow: Recharged

A Black Widow: Recharged egy igazán izgalmas játék, persze nem azok számára, akik irtóznak a pókoktól. A játékban meg kell védeni a pókhálót a bogarak támadásától. Lehet játszani egyedül, de akár közösen a haverokkal is. A játékmenet egyszerű, a pókkel kell lövöldözni, és hajrá!

 

Centipede: Recharged

A Centipede: Recharged hasonló a fenti játékhoz, azok számára lesz tetszetős, aki szeretik a retro játékokat, mint a Galaga. Itt is az a cél, hogy minél több alakzatot lőjünk szét, és minél magasabb pontot érjünk el. Játéktermi hangulat garantálva.

 

Dauntless Epic Slayer Kit

Ha nem hallottál volna a Dauntlessről, akkor nagy vonalakban azt érdemes tudni róla, hogy egy mesés-anime jellegű grafikával képernyőre varázsolt Monster Hunter-klón, de annak is a lehető legjobbik fajtájából. A program egy véget nem érő boss harc, vagyis egymás után kell halomra ölnünk a nagyobbnál nagyobb, erősebbnél erősebb lényeket, amellyel nyilván mi is folyamatosan fejlődünk.

Ez azonban közel sem olyan egyszerű, mint ahogyan elsőre tűnik. Ahogyan a Monster Hunterben, úgy itt is sok múlik azon, hogy mennyire tapasztaljuk ki a játékot, hogyan használjuk a fegyvereinket, milyen taktikával közelítünk egy-egy levadászni kívánt élőlényhez, vagy hogy mennyire tudunk együttműködni a csapattársainkkal (akikből három is lesz).

Az Epic által kínált Slayer Kit pedig egy remek kezdet lehet azoknak, akik valamiért nem találkoztak még a Dauntlessel, hiszen a csomag beszerzése után három napos VIP hozzáférést és egy rahedli játékbeli valutát kapunk, amit különböző kozmetikumokra válthatunk be. Ha unod a jelenlegi játékfelhozatalt, vagy szimplán csak valami újra és érdekesre vágysz, akkor mindenképp érdemes élni a lehetőséggel, és egy kis boosttal beugrani a Dauntless amúgy elég pofás világába.

 

Az ajánlatokat erre találod!

Jó szórakozást!

Komoly égési sérülést okoz egy népszerű okosóra – Mindenkinek visszafizetik az árát

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×