A nem hivatalos CS:GO világbajnokság óriási izgalmakkal zárult vasárnap, amit egy nézettségi rekorddal sikerült megkoronázni.

A napokban, egészen pontosan február 27-én ért véget a töménytelen izgalommal és őrült CS:GO meccsekkel teli IEM Katowice, ami óriási nézettséget produkált – még úgy is, hogy az idei összecsapások nem volt hivatalos világbajnokságként (Major-ként) nyilvántartva.

A FaZe és a G2 döntő összecsapásáig pedig egészen kemény meneteket verítékezhettünk végig, hiszen a világ legjobbjának tartott orosz illetőségű Natus Vincere – fedélzetén a világ legjobb CS:GO játékosának tavaly megválasztott ukrán származású S1mple-vel -, végül az elődöntőben elvérzett a G2 tehetségei által.

A fényes kupát végül 122 körön át tartó 3:0-ás győzelemmel a FaZe emelhette a magasba, amire bizony rengetegen voltak kíváncsiak.

Az IEM Katowice 2022 döntőjét szerte a világon összesen 1,12 millióan nézték egy időben élőben, amivel azonnal a sorozat második legnézettebb közvetítése lett, nem sokkal lemaradva a 2019-es eseménytől, amelyet akkor 1,2 millió néző követett – az azonban hivatalosan nyilvántartott VB volt. Vagyis az idei megmérettetés minden idők legnézettebb nem-Major eseménye ami a globális ranglistán is [előkelő második] helyet követelt magának.

Ezt láttad már?

A TheVR annyit volt élő adásban februárban, mint amennyi 16-szor a Gyűrűk Ura-trilógia

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×