Olyan videót találtunk a Redditen, amivel kapcsolatban sokáig gondolkoztunk, hogy mi is történhetett. Rainbow Six: Siege ritkaság következik.

Ha valaki alapvetően szeret Rainbow Six: Siege videókat, montázsokat nézni, általában a legtökéletesebb, legjobb lövésekkel, ACE-ekkel, legjobb megmozdulásokkal találkozik. Közben azért persze még a tapasztalt játékosokkal is előfordul, hogy néha bénáznak egy kicsit. Azt azonban még mi sem tudjuk eldönteni, hogy mi, miért és hogyan zajlott le abban a meccsben, amit most mutatunk.

Mi történt?

Az alábbi klipet a Redditen az töltötte fel, aki bevallotta, hogy nem játszott valami fényesen. Ez ugyanakkor az ellenfelekre is igaz. „Clutchokat megosztani könny. Itt az igazi szórakoztató cucc” – írta az alábbi videó fölé.

Sharing clutches is easy. Show me the real fun stuff. (Here is mine) from Rainbow6

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy maga a videó nem biztos, hogy a legfényesebb tartalom a Siege világában, de talán feldobja a napját annak, aki maga is szokott néha bénázni egy kicsit. Ha neked is van hasonló, oszd meg a kommentek között! De őszintén, szerinted mi a fene történt itt?!

Ezt láttad már?

Ízig-vérig japán event érkezik a Rainbow Six Siege Y7S1 második felében

 

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×