A fájlok ezúttal is felfedték a fejlesztők terveit.

Március 8-án érkezik meg a játékosok eszközire a Rainbow Six Siege hetedik évének első szezonja. A tesztszerveren már kipróbálhatjuk az újdonságok egy részét és ennek köszönhetően az adatbányászok is folyamatosan kutathatják a játék fájljainak titkát. Nem is fogták vissza magukat az elmúlt hétben, hiszen a bejelentett fejlesztéseken kívül több későbbi terv nyomait is napvilágra hozták már.

Ezúttal egy új event került terítékre!

 

A Y7S1 egészét japán szál szövi át, hiszen az új Operator onnan származik, illetve ennek megfelelően rengeteg távol-keleti ihletésű kozmetikai tárgyat fellelhetünk a Battle Pass-ban és az in-game Store-ban is. Úgy tűnik a Ubisoft csapata itt nem állt meg, a napokban kiszivárgott egy új szezonális játékmód is.

 

Az esemény a TOKY / Tokyo kódnévre hallgat. Az új pálya is ezt a nevet viseli, ahol 5v5 felállásban eshet majd egymásnak a két csapat. A pisztoly és a shotgun mellett rendelkezésükre áll majd Kunai dobófegyver, mely több variánsban is feltűnik majd. Az egyes variánsok eltérő „képeségekkel” törnek borsot az ellenfél orra alá: valamelyik robbani fog, valamelyik vakítani, de olyan Kunai is lesz, mely mérgező füstöt hagy majd maga után. A játékosoknak pontokat kell gyűjteniük, körönként 3 percük lesz majd erre. A jelenlegi információk alapján a Y7S1 – Demon Veil második felében, áprilisban érkezhet majd meg a TOKY event.

Prémium felhozatal, duplicate nélkül?! – Hamarosan debütálhat az R6S Bravo Pack

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×