A fejlesztők már minden előkészítettek.

A Rainbow Six Siege Alpha Packjait senkinek sem kell bemutatni. Gyakorlatilag egy klasszikus lootboxról beszélhetünk, melyet szerencsére a fizetős opciók mellett ingyenesen is megszerezhetnek a játékosok. Exkluzív csomagok is felbukkannak időről-időre, általában valamilyen esemény keretein belül. Sokszor előfordul, hogy olyan tárgyat nyitunk amivel már rendelkezünk (duplicate), ekkor a skin szintjének megfelelő Renown mennyiséget kapjuk meg.

A fejlesztők továbbfejlesztik a rendszert, érkeznek a Bravo Packok!

 

A Ubisoft munkatársai a Six Invitational 2022 alatt leplezték le, hogy a hetedik évben megérkeznek a Bravo Pack névre hallgató csomagok is, melyek az Alpha Packok továbbfejlesztett változatai lesznek és leginkább a Battle Pass-ban találkozhatunk majd velük a jelenlegi információk alapján.

Az Alpha Packokból hasonlóan ezekből is különféle kozmetikai tárgyakat nyithatunk majd, ám a felhozatal prémium skinekből áll majd és a duplicate nyitásoknak is búcsút mondhatunk majd, mindenképpen egy új kozmetikai tárggyal bővül majd a raktárunk. A fenti videóban a tesztszerveren fellelhető Bravo Pack tartalmát tekinthetjük meg, ám az még erősen kérdéses, hogy az első szezonban megérkeznek-e már az új csomagok. Egy biztos, hogy március 8-án startol majd el az új Year és az új szezon a Rainbow Six Siege éles szerverein.

A Siege új operátora, Azami eredetileg zöld trutyit dobált volna

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×