Kiderült, hogy Azami karakterét egy másik operátor terv előzte meg, ami a Flubber nevet kapta volna, valamilyen zöld trutyival.

A Rainbow Six Siege még mindig az egyik legjobb és legnépszerűbb játék, aminek hamarosan megjelenik a 7. év 1. évada, hivatalosan Demon Veil néven. Természetesen új operátor is jön a játékba, Azami, akiről már írtunk korábban. Nemrég kiderült, hogy nem vezetett könnyű út az operátor létrejöttéig, a Ubisoft csapata ugyanis több kütyüt is kipróbált, mire kitalálták, mire is legyen képes az új operátor.

Íme Azami izgalmas háttértörténete.

 

Mint tudjuk Azami a Kiba Barrier nevű kütyüvel érkezik, amely képes kijavítani a betört falakat és egyéb lyukakat. Őszintén, régóta várok egy ilyen operátorra. Azami az első operátor, aki képes erre, bár a Ubisoft elárulta, Azamihoz két másik törtölt operátoron vezetett az út. Ők lettek volna Patcher és Flubber.

Alex Karpazis kreatív igazgató a PCGamesn-nek elárulta, hogy Azami hogy az operátornak hosszú múltja van.  A Siege mindig is a környezeti elemek elpusztításról szólt, de a jelek szerint mindig is ott volt az ötlet, hogy létrehozzanak egy operátort a lyukak kijavítására.

„Azt hiszem, öt évvel ezelőtt volt egy Patcher nevű prototípusunk, ami kicsit olyan volt, mint most Castle. Lényegében Castle falakat lehetett volna a lyukakra, ablakokra, ajtókra lőni. Patcher soha valósult meg, mert nem találtuk igazán egyedinek Castle mellett” – mondta Karpazis.

A közelmúltban, alig több mint egy éve a csapat egy másik, Flubber nevű operátorral próbálkozott egy új kütyüvel, amely lényegében olyan eszköz volt, mint Ela Grzmot Mine-ja. El kellett dobni egy hasonló eszközt, ami aztán furcsa zöld trutyit helyezett volna bárhová, miután felrobban. Mindenhol egymásra lehetett rakni a trutyit.

Bár nem derült ki, hogy végül miért vetették el Flubbert, de végül kiderült, hogy a lyuklezárás jóval több fejlesztést igényel. A lyukak befoltozása után ugyanis a hangokat is le kell zárni ezeket a területeken. Nem sokkal azután, hogy kitalálták, hogyan lehetne ezt megoldani, már csak kreativitásra volt szükség. Így jöhetett létre Azami, és a fenti videóban látható kütyü.

„Őszintén szólva, ez egy hihetetlen utazás volt a csapat számára” – mondta Karpazis.

Ha többet szeretnél megtudni Azamiról és Demon Veilről, nézd meg a 7. év 1. évadának teljes bemutatóját.

A TDM játékmódról pedig itt olvashatsz:

Így működik majd a TDM játékmód a Rainbow Six: Siege-ben

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×