Ebben a gamereknek szánt albérletben fullos a gamer PC, van gamer asztal,  gamer szék és minden mi kell egy igazi játékosnak.

A gaming és az esport erősödésével az elmúlt néhány évben rengeteg innovatív termék jelent meg, aminek célja a játékosok igényeinek kielégítése. Japánban ez különösen igaz, hiszen ott nem csak rengeteg gamer kiegészítő létezik, de még külön masszázs is létrejött a jobb esport teljesítményért és az egészségért. A komolyabb játékosok számára ellenben az a legfontosabb, hogy milyen felszerelés áll rendelkezésre. A nagy teljesítményű PC-k drágák, a konzol nem mindig jó ötlet, és kell még asztal és szék is.

A japán Basara cég most úgy döntött, hogy megoldja ezt a problémát: létrehozták a gamer albérletet, kifejezetten játékosoknak.

 

Az úgynevezett „e-room” mindennel fel van szerelve, amire egy játékosnak szüksége van.

  • Gamer PC
  • Gaming monitor
  • Egér-billentyűzet
  • Gamer asztal
  • Gamer szék

A PC specifikációi a havi bérleti díjtól függően változik:

  • A legolcsóbb havi bérleti díj 39 000 jen (116 ezer forint) – GeForce GTX1650, Intel Core i7, 480 GB SSD
  • A drágább „elit csomag” havi 69 000 jen (205 ezer forint): GeForce RTX3070Ti, AMD Ryzen 7 5800X, 1 TB SSD

A bérlők számos híres márka közül választhatnak billentyűzetet és egeret, köztük a Logicool, a SteelSeries, a Corsair és a HyperX. Összesen 50 elérhető billentyűzet/egér kombináció áll rendelkezésre. Extra lehetőség a „streamer csomag”, amely webkamerát és mikrofont is tartalmaz.

Jelenleg két épületben kínálnak Japánban e-roomokat, de a Basara azt reméli, hogy a jövőben az egész országban kibővítik a lehetőséget. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

A TheVR annyit volt élő adásban februárban, mint amennyi 16-szor a Gyűrűk Ura-trilógia

 

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×