Van, hogy érdekes helyen találjuk meg a telefonunkat, és nem is tudjuk hogyan került oda, ám ez a nő szerintem mindenki űberelt.

Egy nő 10 évvel azután, hogy elvesztette a mobiltelefonját, újra visszakapta azt, miután furcsa zajt hallott a fürdőszobából. Becki Beckmann több mint egy évtizede veszítette el az iPhone-ját, miután „szuper zavarodottnak” érezte magát, amikor eltűnt. Míg sokan hozzászoktunk ahhoz, hogy egy kemény éjszakai buliban, részegen elveszítjük az értéktárgyainkat, Beckmann nem ment sehová, amikor Halloweenkor eltűnt a szeretett telefonja. Úgy tűnt, a föld nyelte el. Beletörődött a sorsába, és egyszerűen vett magának egy újat, majd megfeledkezett róla.

Egészen mostanáig: egy bizarr vízvezeték-szerelési probléma megoldotta a rejtélyt.

Beckmann és férje egy csörömpölő hangot kezdtek hallani, valahányszor lehúzták a WC-t.

„Kezdetben arra fogtuk, hogy a vécé öreg, vagy hogy a ház rettenetes állapotban van” – mondta, hozzátéve, hogy a férjének végül annyira elege lett a zajból, hogy úgy döntött, hogy „kipumpálja” a wc-t. A párja ezután kirohant azzal, hogy elmondja: nem fogja elhinni, mit talált a vécében. Előkerült az eltűnt iPhone.

A készülék a WC csövek mélyén rejtőzött, és nem meglepő módon eléggé megviselte a dolog – Beckmann fotóin látszik, hogy a készülék hátulja kissé lelógott.

Őszintén elég jól bírta a strapát, azért 10 évet egy WC-ben tölteni és ilyen „tiszta” állapotban előkerülni nem kis teljesítmény.

Érkezik az AMD csodaprocesszora:

Heteken belül megérkezhet az AMD csodaprocesszora a boltok polcaira

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=productforrás: LadBible

×