Ezt az hátborzongató indie gyöngyszemet érdemes lehet elővenni Halloween estéjén, főleg úgy, hogy most ingyen adják.

A következő napokban minden a Halloweenről és a borzongtatásról szól majd, ami ez esetben annyit tesz, hogy el leszünk árasztva jobbnál jobb paráztatós játékakciókkal.

Az Epic Games például már múlt héten elkezdte a játékosok ünnepi hangulatba hozását az ingyenes játékával, amit holnap egy újabb sötét tónusú alkotás követ, de hamarosan a Steam is megkezdi a hátborzongató halloweeni leárazását. A nagyok mellett azonban a kisebb indie fejlesztőkről sem érdemes megfeledkezni, hiszen ők is ellátnak minket ijesztgetős (vagy kreatív) útravalókkal, melyeket egyenesen bűn volna kihagyni.

Pontosan ilyen játék a szürreális animehorror Untangle is, ami különösen bizarr módon próbálja az utolsókat is kiijeszteni belőlünk – méghozzá teljesen ingyen.

A játék alapvetően az iskolai bántalmazásról szól, melynek főszereplője Alisha, aki gonosz, rémisztő és kifejezetten gusztustalanul kinéző démonok társaságában csapdába esett a túlvilágon. Az egyetlen kivezető út a szembenézés a sötéttel, vagyis kideríteni hogyan is halt meg pontosan a fiatal lány.

A játékot maga az alkotó, LsGameDev tette ingyenessé az indie fejlesztők platformján, az Itch.io-n, ahová ellátogatva megkötések nélkül beszerezhetitek a játék DRM-mentes verzióját.

 

×