Szokatlan futár csöngetett a Seattle közeli megrendelőknél.

Február 25-én küldte ki a Valve a Steam Deck rendeléssel kapcsolatos emaileket az első körös, foglalót fizető felhasználóknak, akik napokon belül kézhez is kaphatják majd a handheld számítógépet. A közösségi oldalakon meg is jelentek a teljeskörű tesztek, hiszen a starttal együtt ezekről is lekerült az embargó. Úgy tűnik a Valve marketingcsapata egy további fegyvert is bevetett annak érdekében, hogy nagyobb hype-ot generáljon a közösségben.

Maga Gabe ‘Gaben’ Newell vitt ki aláírt példányokat pár szerencsés vásárlónak!

GabeN showed up at my house and delivered my Steam Deck! from SteamDeck

Vasárnap hajnalban került fel több bejegyzés a hivatalos SteamDeck subredditre, melyben néhány felhasználó azt állította, hogy a Valve ikonikus vezetőjétől vehették át a megrendelt készüléket. Sőt, olyanok is voltak, akik vásárlás nélkül is kaptak ingyen Steam Decket, mert észrevették a szomszédban ténykedő, kamerákkal is felvértezett csapatot.

Gabe Newell going around the Seattle area, HAND DELIVERING the Steam Deck from SteamDeck

 

Sokan nem akarták elhinni a fenti történeteket, de szerencsére a modern, kamerával felszerelt csengőknek hála valakinek sikerült képet is készíteni az éppen becsengetni készülő, Steam Deck merchben virító Gabenről. Hatalmas a kereslet a Steam Deckre, az első órából kiesett megrendelők körülbelül április végére, május elejére várhatják csak, hogy megkapják a jó hírrel szolgáló emailt. Az első tesztek alapján meglepően jól sikerült konstrukcióról beszélhetünk, a legtöbb jelenlegi probléma forrása szoftveres, melyet bármikor kijavíthatnak a fejlesztők egy-egy Steam OS frissítés formájában.

Te elfogadnád a Steam Decket?

Ide már tényleg új táp kell! – Brutális fogyasztással érkeznek az új Nvidia kártyák

https://bit.ly/3JFrSnw

×