Örömteli bejelentéssel indította hódító útjára a Steam Decket a Valve, bár nem most fognak megtanulni háromig számolni.

A Valve őrületes meglepetéssel zárta a hetet és nyitotta egyúttal a Steam Deck megjelenését. Gabenék ugyanis bejelentettek egy teljesen új Portal-játékot, ami már a következő héten meg is fog jelenni, méghozzá teljesen ingyenes formában.

De mindig van egy DE…

Sokan viszont csalódni fognak, ugyanis ez nem a Portal egyeneságú folytatása lesz, hanem egy egyazon világban játszódó, de más stílusú spinoff. Sőt, a Valve azt is leszögezte, hogy senki ne üljön le elé túlzóan nagy elvárásokkal, mert a játék elég rövidke lesz, cserébe viszont kifejezetten érdekes ötleteken alapszik.

Az Aperture Desk Job névre keresztelt Portal-spinoff-ban egy teljesen átlagos ember bőrébe bújhatunk, aki mondhatni teljesen átlagosan tölti a napjait. Vagy mégsem? Nos, a Valve szerint egészen robbanékony napja lesz hősünknek. A játék első blikkre a Five Nights at Freddy’s koncepcióját ötvözi a séta-szimulátorokkal, miközben a Portalra is jellemző feladványokat kell megoldanunk – nyilván egy robot társaságában.

Az Aperture Desk Job március 1-től lesz teljesen ingyenesen játszható kizárólag a Steamen keresztül, és ugyan PC-n is végig lehet pörgetni, a Valve mindenképp a Steam Decket ajánlja, mivel kifejezetten a kézikonzol techdemójának szánták, arra tervezték.

 

Egy haldokló ember agyi működését figyelték – Megdöbbentő az eredmény

https://bit.ly/3JFrSnw

×