Egy cég hosszú hétvégével jutalmazta meg az alkalmazottait, hogy a most megjelent Elden Ring című játékot játszhassák minél többet.

Sok-sok várakozás után végre megjelent az Elden Ring, mely talán azok érdeklődését is felkeltette, akik amúgy ódzkodtak a souls játékoktól. A FromSoftware legújabb kalandja már most nagyon értékeléseket kapott, joggal. Így hát talán nem meglepő, hogy a megjelenés napján sokan pörgetik.

Arra azonban nem számítottunk, hogy egy cég ezért ad majd szabadságot az alkalmazottaknak.

 

 

Amint arról a Kotaku beszámolt, a Pocket Pair nevű japán cég rájött, hogy a játék megjelenésének napján amúgy sem fog tudni senki a munkára összpontosítani, így maradjon mindenki otthon és játsszon az Elden Ringgel. Ez azért is meglepő lépés, mert Japánban nagyon ritka a szabadság, elképzelhetetlen, hogy valaki ne dolgozzon. Szóval ez most igen nagy dolog.

De hogy pontosak legyünk, a Pocket Pair egy tokiói videojáték-stúdió, ahol valószínűleg jobban megértik a játékok szeretetét, mint a legtöbb cégnél. Ettől függetlenül nagyon jó húzás. A napot egyébként hivatalosan is „Elden Holiday-nek” nyilvánították. Az alkalmazottak most négy napos hosszú hétvégét tartanak, és Elden Ringeznek.

Te már kipróbáltad az Elden Ringet?

Borítókép: GamingBible

Ezt láttad már?

Játékból készült videókkal terjesztenek álhíreket az Orosz-Ukrán háborúról

 

https://bit.ly/3JFrSnw

×