Ha egy kis extrával kezdenél bele az egyik legjobb ingyenesen játszható játékba, akkor érdemes lesz jövő héten is elnézni az Epic Games boltjába.

Vészesen közeledik a hétvége, ami ezúttal egyet jelent az ingyenesen játszható Assassin’s Creed Valhallával, illetve az Epic Games soron következő ajándékával, aminek leginkább a jRPG, na meg az igazán egyedi alkotásokért rajongók számára egy kötelező darab.

Egyúttal viszont azt is elárulták, hogy az Epic Games Store-ba látogatók mire számíthatnak a következő héten, és sajnos azt kell mondjuk, hogy sokan csalódni fognak. Legközelebb ugyanis nem egy ingyenes játékra csaphatnak le az akcióvadászok, hanem az egyik legjobb ingyenes Monster Hunter-klónban használható játékbeli extrákra.

Vagyis március 3-tól egy teljes hétig egy exkluzív tartalmakkal telepakolt Epic Slayer Kitnek örülhetünk, amit a Dauntlessben használhatunk majd fel.

Ha nem hallottál volna a Dauntlessről, akkor nagy vonalakban azt érdemes tudni róla, hogy egy mesés-anime jellegű grafikával képernyőre varázsolt Monster Hunter-klón, de annak is a lehető legjobbik fajtájából. A program egy véget nem érő boss harc, vagyis egymás után kell halomra ölnünk a nagyobbnál nagyobb, erősebbnél erősebb lényeket, amellyel nyilván mi is folyamatosan fejlődünk.

Ez azonban közel sem olyan egyszerű, mint ahogyan elsőre tűnik. Ahogyan a Monster Hunterben, úgy itt is sok múlik azon, hogy mennyire tapasztaljuk ki a játékot, hogyan használjuk a fegyvereinket, milyen taktikával közelítünk egy-egy levadászni kívánt élőlényhez, vagy hogy mennyire tudunk együttműködni a csapattársainkkal (akikből három is lesz).

Az Epic által kínált Slayer Kit pedig egy remek kezdet lehet azoknak, akik valamiért nem találkoztak még a Dauntlessel, hiszen a csomag beszerzése után három napos VIP hozzáférést és egy rahedli játékbeli valutát kapunk, amit különböző kozmetikumokra válthatunk be. Ha unod a jelenlegi játékfelhozatalt, vagy szimplán csak valami újra és érdekesre vágysz, akkor mindenképp érdemes élni a lehetőséggel, és egy kis boosttal beugrani a Dauntless amúgy elég pofás világába.

 

Vigyázzatok: Valódi játékoknak álcázva terjed egy vírus a Microsoft Store-ban

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×