Február 24-től kezdődően hosszú napokig ingyenesen játszható a legfrissebb Assassin’s Creed kaland.

Ha szeretnéd az elkövetkező pár napod viking orvgyilkosként egy óriási felfedezésre váró nyílt világban eltölteni, akkor a Ubisoft mézesmadzagjának nagyon fogsz örülni. A francia kiadó ugyanis mától teljesen ingyenesen játszhatóvá tette az Assassin’s Creed Valhallát, amiben a hónap utolsó napjáig bezárólag bárki elveszhet.

Az akció minden platformot érint, amire a játék megjelent, így PC mellett, Xbox One és Series, PlayStation 4 és 5 konzolokon, illetve Google Stadia és Amazon Luna streaming szolgáltatásokon is ingyenes,

február 24 és 28 között.

Ez azt jelenti, hogy a játék nem marad meg, az időszak lejárta után meg kell venni.

 

Ha pedig ez a néhány nap nem volna elég, akkor akciósan be is szerezhetjük, és az ingyenes időszak alatt elért játékbeli haladásunk és eredményünk is megmarad.

A Valhalla befejezésével viszont még nem ér véget a misztikával kiszínezett történelmi kaland, ugyanis hamarosan érkezik a kifejezetten nagynak ígérkező Dawn of Rangnarök kiegészítő, ami előtt még kipörgethetjük a már meglévő négy érdekes DLC-t is. Tartalomban tehát nincs hiány, csak győzd szabadidővel.

 

A Assassin’s Creed Valhalla ingyenes időszakáról és a letöltésről a Ubisoft hivatalos oldalán találsz bővebb információt. A játék már tölthető.

Ezt láttad már?

Újra elérhető a Rainbow Six Siege Year Pass – Limitált ideig vehetjük csak meg

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×