A Vanguard Season 2 kezdete óta a játékosok széleskörű kapcsolódási problémákat tapasztaltak, és most könyörögnek a fejlesztőknek a javításért.

A Vanguard játékosok a 2. szezon kezdete óta megnövekedett kapcsolati problémák és packet lossok megoldását követelik, amelyek miatt a játék jelenleg „játszhatatlan”. A játékosok részletesen beszámoltak a kapcsolat erősségében tapasztalható különbségről, és nehezen tudják a játékot normálisan játszani.

Úgy tűnik, hogy ez a probléma a többjátékos és a rangsorolt játékot sújtja, ami miatt a játékosok azt állítják, hogy a Vanguard jelenleg „játszhatatlan”.

A Vanguard subreddit tele van ezen problémával kapcsolatos hozzászólásokkal. Minden egyes poszt rengeteg figyelmet kap az upvote-ok és kommentek révén, és jól látható, hogy ez a probléma milyen jelentős számú játékost érint.

Anyone else having connection issues since the last update ? from CODVanguard

A Vanguard játékosok a Redditen keresték a lehetséges megoldást, de úgy tűnik, hogy ez a probléma az irányításukon kívül esik. Sajnos úgy tűnik, nincs összefüggés a platform vagy az internet erőssége és a kapcsolódási problémák között.

Tagadhatatlan, hogy egy olyan gyors tempójú FPS-ben, mint a Vanguard, a csatlakozási problémák okozta állandó lag a legtöbb játékost rendesen felidegesítik.

A packet burst enyhítése jelenleg a Sledgehammer Trello tábláján szerepel az ismert problémák között, így remélhetőleg minél hamarabb megoldják a problémát.

Erről olvastál már?

HIVATALOS! – Nem lesz új Call of Duty játék 2023-ban

https://bit.ly/3JFrSnw

×