Az Activision történelmi döntést hozott: a hírek szerint nem adnak ki egy fővonalbeli Call of Duty játékot 2023-ban.

Nem lesz új Call of Duty játék 2023-ban, jelentette be egy február 22-i Bloomberg beszámoló. Egy különálló, egyelőre még nem ismertetett free-to-play cím várhatóan valamikor 2022-ben fog megjelenni. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez az ingyenes megjelenés mit takarhat.

Így a Call of Duty 2023 – amely várhatóan a Treyarch projektje lesz – fejlesztése 2024-re tolódott.

A jelentés szerint az Activision így szeretné elkerülni, hogy a Call of Duty címek ütközzenek a későbbi kiadásokkal. A vállalat szerint ez is hozzájárult a Vanguard 2021-es megjelenése óta tartó gyenge eladásokhoz.

A Dexertóhoz közeli források is megerősítették, hogy a jelentés pontos, ami azt jelenti, hogy 2023 lesz az első olyan év több mint két évtizede, amikor a Call of Duty rajongóknak nem lesz olyan mainline játékuk, amibe belemélyedhetnek.

 

 

Az Activision továbbra is készen áll arra, hogy 2022-ben új címet dobjon piacra, bár egyelőre nem tudni, hogy ez a free-to-play projekt hogyan fog kinézni. Azt viszont tudjuk, hogy ez az új dobás különálló a Warzone 2-től.

Annak ellenére, hogy a hírek szerint 2023 egy „hiányév” lesz a franchise számára, az Activision szóvivője hamarosan tisztázta, hogy „mind a prémium, mind a free-to-play élmények” kihatnak majd a jövőre.

Az ettől eltérő jelentések tévesek” – áll az Activision közleményében. „Alig várjuk, hogy további részleteket osszunk meg, amikor eljön az ideje”.

„Hibás” volt az SMG buff.

A Warzone fejlesztői hibásan buffolták az egyik SMG-t – Élvezzétek ki az utolsó perceket

https://bit.ly/3JFrSnw

×