A Cloud9 négy mérkőzéssel az LCS 2022-es szezonjában máris elbocsátotta LS-t, a vezetőedzőt. Jankos szerint „nincs értelme” nézni az LCS-t, LS nélkül.

A Cloud9 szurkolói megdöbbentek, amikor a klub új vezetőedzőjét, LS-t alig néhány órával a február 19-i, CLG elleni bajnoki mérkőzés előtt kirúgták. A népszerű tartalomkészítőből vált vezetőedző rengeteg figyelmet keltett mind a szervezetben, mind az LCS-ben a nem túl hagyományos draftolási stílusával.

A Twitch streamer és a G2 Esports junglere, Jankos megosztotta gondolatait a helyzetről, és azt állította, hogy az LCS-t mostantól kevésbé lesz izgalmas követni.

Jankos éppen streamelt, amikor meghallotta a hírt, hogy LS-t menesztették vezetőedzői posztjáról.

„Biztos vagyok benne, hogy az emberek továbbra is nézni fogják a Cloud9-et, mert látni akarják, hogyan morzsolódnak le LS távozása után, de abban is biztos vagyok, hogy sokan azért nem fogják nézni, mert érdekes draftokat akarnak látni, és a Cloud9 ezt már nem fogja nyújtani” – mondta.

A profi LoL játékos így folytatta: „Számomra nincs ok többé NA-t nézni, most, hogy a Cloud9 nem kínál érdekes draftokat. Egyszerűen nincs mit nézni. Miért nézném most az NA-t, ha nincs semmi érdekes”.

 

Jankos azzal folytatta, hogy nem szeretné, ha LS jönne és edzené a G2 csapatát. „Nem hiszem, hogy én magam szívesen játszanék ezekkel a draftokkal, de szerintem szórakoztató nézni őket”.

Jankos számára az LCS vonzereje szertefoszlott, amikor LS-t kirúgták, mivel a korábbi vezetőedző rendhagyó draftjai segítettek feldobni a metát.

Yi nerfről hallottál már?

Érkezik a Yi nerf! – A LoL fejlesztői megcélozták az egyik buildjét

https://bit.ly/3JFrSnw

×