A Vanguard játékosok az újonnan hozzáadott Whitley LMG jelentős nerfét követelik, a Season 2 fegyverét „OP-nak” és „pay to win”-nek nevezik.

Miután a Sledgehammer és a Raven késleltette a nagy frissítést a bugok javítása érdekében, a Warzone és a Vanguard Season 2 február 14-én jelent meg. Míg a Warzone javítócsomagja a lehető legtöbb bugot és glitchet igyekezett megoldani, – amit persze nem sikerült -, addig a Vanguardé néhány új pályát és fegyvert hozott a játékba.

Amikor a Whitley-t hozzáadták a játékhoz, úgy tervezték, hogy nagy sebzést okozzon, a lassabb tűzgyorsaság mellett. Úgy tűnik, hogy a sebzés túl sok lett.

A Redditen a fegyverre a ‘Nezev3’ nevű játékos hívta fel a figyelmet, aki azt mondta, hogy „őszintén kíváncsi, hogy ez a fegyver hogyan jutott túl a kiadás előtti egyensúlyhangoláson, [ez] egyszerűen igazságtalan”.

Csatolt egy klipet, amiben a Whitley-vel pusztítja az ellenséget, pillanatok alatt szedte le az ellenséget, ahogy azok újraéledtek a Das Hauson. A killek között számos wallbang is van, ami jól szemlélteti, hogy az LMG mennyire halálos a felületeken keresztül is.

Genuinely curious how this gun got past pre release balance tuning lol this is just unfair from CODVanguard

Rengeteg Redditor kritizálva a fegyvert, mint „pay to win” és „OP”. Sokan felvetették, hogy direkt ilyen erős, hogy a játékosokat arra ösztönözzék, hogy pénzt költsenek rá, hogy megszerezzék.

Az egyikük így fogalmazott: „Mindig OP-k lesznek a battle pass fegyvereket, így az emberek rengeteg pénzt és időt költenek, hogy egy héttel később nerfeljék őket.”

Egy másik azt írta: „Mikor jöttetek rá, hogy ez egy szégyentelen pay-to-win lite rendszer?”

Jelenleg a Whitley LMG elég rendszeresen képes két lövéssel ölni, ráadásul hatalmas tárral rendelkezik. Így a megfelelő perkekkel mintha egy killstreak lenne. Ezek együtt egy abszolút behemót fegyvert alkotnak – és olyat, amit a játékosok azt szeretnék, ha minél hamarabb meggyengítenének.

Ám a Warzone-ban még mindig nem a legjobb választás.

Megszokhattuk, hogy az új fegyverek mindig OP-k a Warzone-ban is. Ám ez most nem így történt, hiszen a Whitney és a KG M40 is a mezőny középét erősíti. Sőt TrueGameData maga vizsgálta meg a két új fegyvert, amiről írtunk is nektek. Ezt elolvashatjátok ITT.

Ám ezzel az SMG-vel is baj van.

Titkos buffot kapott! – Újra darál a Warzone leggyorsabban tüzelő SMG-je

https://bit.ly/3JFrSnw

×