A K5-öt kimondottan gamereknek ajánlja a cég.

Az elmúlt időszakban rengeteg Xtrfy periféria bemutatkozott a Leet.hu hasábjain, nagy megelégedéssel teszteltük őket, a felhasználók is erőszeretettel használják őket. Az Xtrfy igyekszik mindig megspékelni valamilyen extra csavarral a kezükből kiadott hardvereket, elég csak az M42 vagy épp az M4 Wireless cserélhető hátlapjára gondolnunk.

Hétfőn bejelentették az ötös széria első üdvöskéjét, a K5 billentyűzetet!

 

A cég az elmúlt év tapasztalatait öntötte kézzelfogható formába, állításuk alapján a billentyűzetet kifejezetten gamereknek szánják.

  • A méret ezúttal a TKL és Full kiszerelések helyett 65%-os, így a funkcióbillentyűk nagy részét az FN segítségével érjük majd el
  • A legkompetitívebb játékosok sem tudják megakasztani a teljesítményét
  • Moduláris felépítéssel rendelkezik majd, gyakorlatilag 1000 féle billentyűzetünk lehet majd egy áráért.
  • Személyre szabhatjuk a keycapek alatt megbúvó kapcsolókat, a váz színét, a keret színét, az egyes keycapek színeit, de még a lecsatlakoztatható USB kábel típusát is megváltoztathatjuk.

Az első példányok tavasszal érkezhetnek majd meg a boltok polcaira, az Xtrfy oldalán pedig egy komplett tervezőfelületet is kaphatnak azok, akik gyárilag készre szerelve szeretnék megkapni majd az általuk megalkotott billentyűzetet. Kíváncsian várjuk az első teszteket!

Mélyponton az AMD VGA árcédulák – Továbbra is szépen esnek a videókártya árak

https://bit.ly/3JFrSnw

×