A Ubisoft meghozná az új játékosok kedvét az Assassin’s Creed Valhallához, még mielőtt megjelenne a legújabb időgyilkos DLC-je.

Az Assassin’s Creed Valhalla egészen mozgalmas időszaknak néz elébe, hiszen hamarosan érkezik egy újabb frissítés, majd március 10-én belohol utána az egészen hatalmasnak ígérkező Dawn of Ragnarök kiegészítő is. Lesz tehát tenni-venni a viking forma orvgyilkosoknak, akik száma vélhetően a következő hétvége folyamán megsokszorozódik majd.

A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy február 24-i csütörtöktől kezdődően február 28-ig bezárólag bárki, aki csak akar ingyen játszhat a Valhallával.

A dologban viszont ott a trükk, hogy ennyi idő alatt nem biztos, hogy végig lehet játszani a történetet, legalábbis a HowLongToBeat szerint csak a fővonalhoz 60 játékórára volna szükség, de ha a mellékküldetésekben is szeretnénk elveszni, akkor már 100 órával érdemes számolni.

De sebaj, hiszen ha megjön a kedv, akkor meg is tudjuk venni akciósan, az ingyenes időszak alatt elért haladásunk pedig természetesen jön velünk. Sőt, ha befejeztük a sztorit, akkor vár ránk még négy remek kiegészítő, melyekben ugyancsak könnyű hosszú órákra elveszni.

Hihetetlenül jól néz ki az alap PS4-eken is a Horizon: Forbidden West

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×