A Warzone mögött álló csapat bejelentette a RICOCHET anti-cheat frissítését, és biztosították a játékosokat, hogy keményen dolgoznak a csalók ellen.

A RICOCHET anti-cheat még decemberben indult el, nem sokkal a Warzone Pacific 1. szezonjának kezdete után. Bár eleinte nagy sikert aratott, a játékosok elég hamar visszatalálhattak a csalók által tönkretett játékukhoz. Természetesen ezzel a közösség azonnal kételkedni kezdett a csalók elleni védelemben.

A Warzone fejlesztői azonban tisztázni akarták a helyzetet, és azt mondták, hogy lehet, hogy nem tökéletes a rendszer, de a csapat „elkötelezetten harcol a csalók ellen”. Az Activision február 18-án Twitter-bejegyzésben tette közzé blogbejegyzését a RICOCHET jelenlegi állapotáról.

Míg a játékosok azt hitték, hogy a csalók száma ismét elérte a csúcspontját, a csapat mást állított.

„A RICOCHET képes volt gyorsan lefülelni és letiltani a fiókokat, így a Warzone-on belüli csalás minden idők legalacsonyabb szintjére csökkent az ünnepi szünet alatt”. Bár a szünetben visszatértek az olyan hackek, mint a repülő autók és a god mode, a fejlesztők biztosították a közösséget, hogy a csalás elleni védelem jól működik.

„Az idő előrehaladtával a cheat fejlesztők új módokat kerestek, hogy megpróbálják kihasználni a játékot. Néhányan sikerrel jártak, sokan nem”. Az Activision azt is hozzátette, hogy a csalók legutóbbi kiugrása „nem éri el azt a szintet, mint Verdanskban”.

Az Activision zárásként elmondta, hogy továbbfejlesztették a rendszerüket. A csalóknak állandó felfüggesztést osztanak ki minden jelenlegi és jövőbeni fiókjukra.

Ne felejtsd el begyűjteni az ingyenes Warzone ajándékokat!

Ingyen skin-csomag és Tier-skip – Indul a Warzone dupla XP hétvége

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/forrás: PrestigeIsKey

×