Ismét repülő autók vannak a Warzone-ban, és elhozták a klasszikus exploitot Calderára.

Minden játékos találkozott már a Warzone-ban az évek során a játékot sújtó csalásokkal. Legyen szó aimbotról, wall hackről, vagy akár az egyéni Operator skinek használatáról, a hackerek mindig megtalálták a módját, hogy a fejére állítsák a battle royale-t.

Miközben a RICOCHET megpróbálja felszámolni a játékot szándékosan tönkretevő hackereket, sőt bizonyos fiókoknál még a sebzést is letiltja, ez nem akadályozta meg az egyik ikonikus csalás meglepetésszerű visszatérését. Négy hónappal azután, hogy a hackerek megtalálták a módját annak, hogy autókkal repkedjenek, a probléma most újra visszatért a Calderára.

Egy laza keddi stream közepette a Subliners sztárja, Swishem és társa, Intechs valami szokatlant vett észre. A fejük felett megjelent egy autó, amiről több ember is sorozni kezdte őket.

„A kib*szott autó repül, és egy csaló van rajta” – kiabálta, miközben a kill camot nézte. 

Miközben az egyik játékosnak sikerült az autót vezetnie, egy másik játékos hátul állt, és a magaslati pontról sorozta az embereket, anélkül, hogy egy lövést is elhibázott volna.

Ezek a hackerek életük legjobb pillanatát élik” – viccelődött Swishem. „Képzeld el, hogy az autóból szól a zene, és mindenkit meggyilkolnak az égből. Megvan nekik a Harry Potter-bundle”.”

 

Ami viszont érdekes, hogy ez a Harry Potteres csalás sokkal „simább”, mint az előző. Hiszen amivel pár hónapja volt dolgunk, inkább teleportált, minthogy repült volna.

Remélhetőleg ezt is elkapja majd a RICOCHET.

Új védelem élesedett Warzone-ban – Sírnak a csalók a Discord szervereken

https://leet.hu/akcioeso/

×