A játéknak eddig is meggyűlt a baja a csalókkal, de a készítők minden igyekezete ellenére még mindig találkozni hackerekkel. Most minden cheat-ek legirritálóbbja is feltűnt.

A gyakorlatilag teljes sebezhetetlenséget az international93 nevű redditező szúrta ki. A videója alapján elég egyértelműnek tűnik, hogy a gyűlölt god mode máris megjelent az alig két hónapja közzétett CoD mapon.

Nézni is fáj, és sokak játékélményét teheti még tönkre a Calderán. A csalást elsőként leleplező international93 is legfeljebb annyit tudott tenni, hogy kilép, mielőtt megölik a karakterét.

„… haha. Nem szerezem meg nekik ezt az örömet” – írta. Viszont a sorozatban bekapott találatok után is talpon maradó ellenségekből aligha lesz kevesebb. Amint a videón is látható, az új csalás lehetővé teszi, hogy egyáltalán ne érjen a találat. Természetesen ez lehet bug is, de egyelőre nem tisztázott, hogy miről van szó.

A kommentszekció elég vegyesen reagált a videóra – a többség inkább gúnyolódott, vagy elviccelte a dolgot, viszont titkon mindenki abban bízik, hogy a Call of Duty: Vanguard és Warzone második szezonjának kétszer is eltolt megjelenése (jelen állás szerint február 14-én már tényleg érkezik) elég időt nyert a fejlesztőknek a csalások kiszűrésére.

És ezt láttad már?

HIVATALOS! – Megvan, ki felel a MW II és a Warzone 2 fejlesztéséért

 

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×