Az Activision jelentése megerősítette, hogy az ikonikus Infinity Ward stúdió fogja vezetni a CoD 2022 & Warzone 2 fejlesztését.

A tegnapi nap folyamán az Activision egy közleményben megerősítette, hogy a várva várt CoD 2022 és Warzone 2 fejlesztését az Infinity Ward végzi majd.

Az Infinity Ward hosszú és sikeres múltra tekint vissza a Call of Duty franchise-zal, miután ők fejlesztették a legendás Call of Duty 4: Modern Warfare-t és a Call of Duty: Modern Warfare 2-t, és úgy tűnik, hogy 2022-ben egy újabb iterációval térnek vissza.

Az Infinity Ward legutóbb 2019-ben dolgozott a Call of Duty: Modern Warfare-en. A Modern Warfare kereskedelmi siker volt, és az Activision hasonló eredményeket szeretne elérni a CoD 2022-vel, miután a Vanguard nem váltotta be az eladási elvárásokat.

Az Activision 2021-es pénzügyi eredményeiről szóló friss Business Wire jelentésből kiderült, hogy a Vanguard nem felelt meg az elvárásoknak az eladások tekintetében: „A Call of Duty nettó foglalások konzolon és PC-n csökkentek a negyedik negyedévben az előző évhez képest, ami a Call of Duty: Vanguard alacsonyabb prémium eladásait tükrözi”.

Ez magyarázza az Activision döntését, hogy a CoD 2022 és a Warzone 2 vezető fejlesztőjeként az Infinity Wardot választotta.

A projektet úgy hirdetik, hogy a Warzone 2-vel nagyon ambiciózusan összpontosítanak mind a prémium kínálatra, mind az ingyenesen játszható tartalmakra.

A régi Call of Duty-rajongók örülhetnek, hogy a franchise jövője biztos kezekben van. 2022 a Call of Duty számára létfontosságú évnek ígérkezik, és a rajongóknak már nem kell sokat várniuk.

Sokan úgy gondolják, hogy az IW megmentheti a Call of Duty jövőjét, és őszintén én is így érzem. Ám nem tudom, hogy milyen újdonságot tudnak majd felmutatni.

Ez a bejelentés nem feltétlenül jelenti azt, hogy a játékok megjelenési időablakát előrébb hozták. Amint több részletet tudunk a CoD 2022 és a Warzone 2 kapcsán, azt mindenképpen megosztjuk veletek.

Addig is nyomjátok a Warzone-t!

Íme a februári Warzone playlist frissítés – Ezekkel a módokkal nyomhatjuk

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×