A Warzone-ban található morzejelek arra utalhatnak, hogy egy különleges hajó érkezhet a pályára.

A Warzone Season 2 már javában fut, ami szokás szerint masszív szezonális frissítést hozott, rengeteg új és érdekes tartalommal. Az új Redeploy Baloonok, az új POI-k, és az ehhez tartozó vegyi hadviselés, ami egy Easter Eggel párosulva egy csatahajó érkezésére utalhat.

Caldera fő témája a vegyi fegyverek és ezek különböző használata lett. Így hát a map új Chemical Factory helyszínnel és hét Chemical Weapon Research Labs-szel bővült, amelyek rejtélyeket és kiváló minőségű lootot tartalmaznak.

Érdekes módon a játékosok felfedezték, hogy a hét földalatti laboratórium mindegyike más-más morze kódsorral rendelkezik.

Nem mindegyik laborbunker rendelkezik azonos elrendezéssel és dekorációval, de mindegyikben kommunikációs eszközök vannak az asztalokon. A morze kódok viszont véletlenszerűen aktiválódnak, de egyes játékosok úgy vélik, hogy csak az kapja meg, aki először lép be a bunkerbe, és eléri a morzekód-vevőt. Úgy tűnik, nem is ítéli oda az üzenetet minden játékosnak ugyanabban az osztagban, így ezt az Easter Egget nehéz volt megfejteni.

Hála a Easter Egg vadásznak és tartalomkészítőnek, Geeky Pastimes-nak és a dekódolók közösségének, megvan az egyes bunkerekhez rendelt Morse-kódok fordítása. A vadász alábbi videóban betekintést nyújt és megosztja, hogyan oldották meg ezt az Easter Egget, de az alábbiakban az egyes bunker kódok fordításait is mellékeltük.

 

 

  • Docks bunker 2: „A létesítmény napi 5000 gallon N5 gázt képes szállítani”.
  • Runway bunker 3: „A felderítő állomás észlelte a csatahajót 22 mérföldre az északi partoktól.”
  • Mines bunker 5: „Foszfátbányák szállítószalagjának javítását kérik.”
  • Lagoon bunker 8: „Riadó: Minden repülőgépnek: figyeljék a léggömböket. Ha látják, tüzeljenek.”
  • Plentiful Fields bunker 10: „N5 vegyület stabil a vegyi bombakísérletekben. Elkezdődik a terjesztés.”
  • Power Plant bunker 12: „A bombák prototípusai úton vannak. Szállítás megerősítve.”
  • Resort bunker 14: „Vegyi anyag szivárgást észleltek a 4-es bunkerben. Küldjenek csapatot a dekoncentráló állomások telepítésére.”

ITT találod az útmutatót mind a hét bunker helyszínéhez, ha szeretnéd felfedezni őket. Ám úgy tűnik, hogy jelenleg nincs semmilyen jutalom ennek a bizonyos Easter Eggnek a teljesítéséért.

Ehelyett úgy tűnik, hogy ez a titkos kód inkább arra utal, hogy mi jöhet a Calderába a jövőbeli frissítésekben.

A megfejtett üzenetek többsége úgy tűnik, hogy csak utalások a Warzone-ba a 2. szezonnal hozzáadott funkciókra, mivel látszólag említik az új gázbombákat, a léggömböket és a vegyi üzem helyét. A kifutópályán található laborból származó morze kód azonban arra utalhat, hogy egy csatahajó érkezik a Warzone egyik jövőbeli évadában.

Bizonytalan, hogy ez csak egy nagyobb, még befejezetlen Easter Egg része-e, de jelenleg úgy tűnik, nincs több lépés vagy nyom. A morzekódos küldetés a szigeten található 13 bunkernyílásból csak hetet használ ki, így valószínűleg több meglepetés is rejtőzik.

Ha új SMG-t keresel az MP40 nerf után, akkor megtaláltad!

Az MP40 már a multé! – Ez az SMG lehet a Warzone játékosok új kedvence

https://www.facebook.com/events/488955949419689/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%5C%22invite_link_id%5C%22%3A1052924878773802%7D%7D]%22%7Dborítókép: ITS GAZ

×