Magyarország legjobb VALORANT csapata, az egykori NeedMore DM, GAMERLAND OUTLAWS néven indul neki a jövőbeli kihívásoknak.

Sokat írtunk már nektek a Gamerland nevű helyről, mely vallja, hogy nem csak egy „hely”, hanem annál jóval többet nyújt a gamerek számára.

„A Gamerlandet az első pillanattól többnek szántuk, mint egy „helynek”. Egy olyan szellemiséget akarunk képviselni, ami a magyar esport felvirágzásához vezet. Gamerland ennek a fizikai kiindulási pontja: egy hely, ahol színvonalas versenyeket lehet tartani, és ahol találkozhatnak a magyar gaming világ résztvevői: játékosok, egyesületek, szponzorok és nézők. Vágyálom szintjén már a kezdeti fázisban is felmerült a saját csapat(ok) gondolata, hiszen a létesítmény adja magát. Saját bootcamp teremmel, csúcskategóriás számítógéppel és esportos kapcsolatokkal teljes infrastruktúrával rendelkezünk ahhoz, hogy a szárnyunk alá vehessünk egy profi csapatot” – írja a Gamerland.

„A választás nem „hideghívás” után esett az egykori NeedMore DM-re, ezt egyik társalapítónk jó cimborája még a közös CS 1.6-os időkből, azaz nagyjából az ősidők óta. Persze az sem volt utolsó szempont, hogy a srácokból épül fel jelenleg a legjobb VALORANT csapat Magyarországon. Ezek után nem lehetne az állítani, hogy szimplán „haveri alapon” döntöttünk. A GAMERLAND OUTLAWS fő erőssége, hogy a veteránok rutinját vegyítik a fiatalok lendületével és megújulási képességével. A tagok közül néhány név ismerősen csenghet a CS:GO rajongóknak, a csapat tagjai név szerint: crazyd33r, Szimpli, bzt, BARCODE, haxtrax, VICE és VictorsoN, a coach.”

A srácok az igazolás óta nem unatkoztak sokat, hiszen az elmúlt hetet már felkészüléssel töltötték Gamerland Bunkerében. Szükségük is lesz rá, hiszen direkt meghívást kaptak egy nemzetközi VALORANT bajnokságba, a VRL északi régiós ligájába. Február 16-tól görög, szír, lengyel és belga csapatokkal mérkőznek meg a továbbjutásért, először a Anorthosis Famagusta Esports-szal kerülnek szembe.

A mérkőzéseket végig izgulhatod a LeetEsport Twitch oldalán élőben.

Összesen 8 csapat vág majd neki, a február 16-án induló VRL East: Surge csoportkörnek, ahol 20.000 eurós összdíjazásért feszülnek egymásnak a csapatok. A pénzdíj mellett természetesen komoly presztízsértékkel is bír a torna, hiszen hivatalos Riot rendezvényről beszélünk. Végül, de nm utolsó sorban pedig a győztes szintet léphet, és a következő szezonban már magasabb szintű Riot versenyen indulhat.

20 országból összesen 85 csapat vágott neki a selejtezőknek, melyek végén kialakult a VRL East: Surge csoportkörének mezőnye.

Minden infó a csoportkörről

Időpont: 02.16. – 03.10.

Formátum: Round Robin Bo3 (minden csapat játszik mindenkivel egy Bo3-as meccset)

Az induló csapatok listája:

  • Lengyelország: Awaria, Anonyme Mentos, l3wandowski
  • Görögország: Anorthosis Esports
  • Románia: KTRL
  • Magyarország: GAMERLAND OUTLAWS
  • Csehország: Straight Outta Retirement
  • Izrael: Team Finest

Közvetítés: A mérkőzéseket lengyel, román, magyar, cseh és görög nyelveken követhetik élő közvetítésben a rajongók. Nagy öröm és hatalmas megtiszteltetés, hogy a magyar közvetítést a Leet Esport csatornájára bízta a Riot Games, február 16-tól tehát találkozunk Twitch-en!

Ezt olvastad már?

5 zseniális kooperatív játék Valentin-napra – Nem csak gamereknek

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×