Garantáltan izgulhatunk legalább egy magyar alakulatért az alapszakaszban.

A Riot Games még 2021 decemberének végén leplezte leplezte a Valorant Regional League versenysorozatot. Gyakorlatilag 8 különböző al-régióra bontották fel az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiót, hogy kiváló kiugrási lehetőséget biztosítsanak a csapatok számára. A hazai játékosokat a Frenzy közreműködéssel megvalósuló VRL 2022 East: Surge fogadja majd, hiszen ez az esemény ad otthont a közép- és kelet-európai mérkőzéseknek. Jelen pillanatban is tart az öt napos kvalifikáció, január 28-án derülhet ki, hogy mely 3 csapat csatlakozhat a kedden kihirdetett 5 meghívott mellé.

Örülhetnek a magyar szurkolók, meghívást kapott a Need More DM!

 

A szervezők kedd délután leplezték le, hogy mely alakulatok kapnak garantált slotot a 8 csapatos alapszakaszba. Igazságosak voltak a szervezők, minden csapat más-más nemzetiségű, ennek köszönhetően a magyar szurkolók mellett a lengyel, görög, román és cseh nézők is örülhetnek, hiszen ők már biztosan szurkolhatnak a „hazai” ötösöknek. A meghívott csapatok pontos listája:

  • AWARIA – Lengyelország
  • Anorthosis Esports – Görögország
  • KTRL – Románia
  • Straight Outta Retirement – Csehország
  • Need more DM – Magyarország

A korábban a HEET egyesület égisze alatt is játszó need more DM jelenlegi felállása pedig a következő:

Gratulálunk a meghíváshoz, a hazai Valorant közösség már biztosan tűkön ülve várja a február közepén kezdődő VRL East: Surge-re alapszakaszát! 

Hallgattak a közösségre és a csapatokra – Így változott a VLR East: Surge kvalifikációja

https://leet.hu/streamplify

×