Tom Holland ismét a szigetre érkezik.

A Fortnite leakerek pár hete jelezték, hogy hamarosan visszatérhet a Chapter 1-es kincskereső térkép, ám nagy eséllyel egy Uncharted kollaboráció részeként. Természetesen arra számíthattunk, hogy a visszatérő játékelemmel együtt kozmetikai tárgyaknak sem leszünk híján, az Epic Games nem igazán hagyja ki az ilyen magas labdákat. Az időzítés sem véletlen, hiszen a napokban kezdték el játszani a mozik a játék filmadaptációját Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével.

A hétvégén megérkezett a trailer is!

 

A Fortnite fejlesztői egy „IRL” kincskeresésre invitáltak néhány tartalomgyártót, melynek a végén egy YouTube videó linkjével gazdagodtak a felhasználok. A videó pedig nem volt más, mint az Uncharted x Fortnite kollaboráció bemutatója, melyben megpillanthatjuk az érkező outfiteket.

Az Epic Games designercsapata gondolt a régi rajongókra is, így két stílust kapott Nathan Drake és hármat Chloe Frazer. Az outfiteken kívül érkeznek majd kiegészítők is, csákányok, emote és glider formájában, de egyelőre ezek a titkosított fájlok között bújnak meg. Az Uncharted tematikájú kozmetikai tárgyak magyar idő szerint február 18-án hajnalban érkeznek meg az Item Shopba.

Ingyen outfittel gazdagodhatsz a versenyen:

Újabb hét, újabb ingyenes Fortnite outfit – Az Epic Games nem bír leállni

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×