Megszerzése a szokásos módon történik majd.

A Fortnite minden egyes szezonban egymásnak ereszti a játékosokat az „FNCS” nevet viselő versenyszériában. A döntőkben az adott kvalifikációk legjobb párosai találkoznak egymással, hogy kiderüljön, melyik duó bizonyul a legerősebbnek az egyes régiókban. Az átlagfelhasználót ez nem igazán érinti, ám ezúttal az Epic Games nekik is kedveskedik valamivel:

Érkezik az FNCS Community Cup, ahol ingyenes outfittel és back blinggel gazdagodhatnak a játékosok!

 

Február 28-án élesedik a kupa, a formátum az FNCS-hez hasonlóan itt is „Duo” lesz. A rendelkezése álló időkeret és meccsszám is limitálva lesz, a verseny 3 órán keresztül fog tartani és a párosoknak 10 meccsük lesz a pontgyűjtésre. A jutalom az FNCS 3:1 Champion Outfit névre hallgató skin és a hozzá tartozó Winner’s Mark Back Bling lesz majd. Az Epic Games fejlesztői azonban elfelejtették a fájlokba helyezni ezeket a tartalmakat, így egyelőre a leakerek sem tudták elővarázsolni őket.

FNCS menetrend

Az FNCS kvalifikációk február 17-én veszik kezdetüket, a nagydöntőket március első hétvégén nézhetjük majd élőben a hivatalos Fortnite csatornákon. Nagy eséllyel a Twtch dropoknak ezúttal sem leszünk híján, remélhetőleg hamarosan többet megtudhatunk azokról is.

Három év után végre megérkezett a titokzatos Fortnite fegyver a játékba

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×