A Ubisoft nemrég friss infókat osztott meg a Rainbow Six: Siege anti-cheat fejlesztéseiről és szankcióiról. Reméljük, egyre kevesebben mernek csalni.

Természetesen annak ellenére, hogy tapasztalatom szerint mostanában kevesebbel találkozni, vannak csalók a Rainbow Six: Siege-ben. Becsülendő ugyanakkor, hogy a Ubisoft fokozott erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a csalókat kiszorítsa a játékból, így most frissítették is az anti-cheat működését és szabályait. Ezekre mindenkinek érdemes odafigyelni, hiszen nem csak csalók számára születnek új szabályok.

Íme a Ubisoft aktuális hírei a Rainbow Six: Siege anti-cheatről.

Nem is olyan rég a Ubisoft a Twitteren tette közzé a friss infókat a Rainbow Six: Siege frissített anti-cheat rendszeréről. A legfontosabb változások, hogy frissült a Siege tiltások adatbázisa, történten anti-cheat hibajavítások, frissült a report-rendszer és hamarosan jön a telefonos azonosítás.

Mi fontos nekünk ebből?

Számunkra nyilván az a legfontosabb, hogy a csalókat mielőbb kirakják a játékból úgy, hogy ne is tudjanak visszajönni. Éppen ezért a csalások terjesztése is nagyon fontos. Így a frissített rendszer már azonnal felismeri, hogy egy csaló azonnal instant kinyírja az egész lobbyt, ha a drón miatt kicrashel a meccs, illetve ha a drón embereket sebez.

Reportok

Persze a Ubisoft hozzáteszi, hogy a reportok ugyanúgy fontosak. Ez azt jelenti, hogy a jövőben még átláthatóbb lesz a report-rendszer, ráadásul a fejlesztők is fokozottabban dolgozzák fel a jelentéseket.

Ezek birtokában érdemes jelenteni a Ubisoft szerint:

  • Videós vagy képes bizonyíték a csalásról
  • A gyanús játékos neve
  • A meccs ID száma
  • Az eset dátuma

Ne felejtsük el azt sem, hogy a következő évadtól már telefon-azonosítás szükséges ahhoz, hogy a játékban Rankedet indítsunk.

Mindenezek a frissítések azt a célt szolgálják, hogy megvédjenek minket a csalóktól. Szerinted sikeresen?

Izgalmas funkciók és új játékmód – Újabb R6S Y7S1 fejlesztések szivárogtak ki

 

https://leet.hu/streamplify

Borítókép: BikiniBodhi (illusztráció)

×