Úgy tűnik, hogy a Ubisoft komolyan bekeményít a csalók ellen, így különleges rendszert vezetnek be, amivel nem lesz olyan egyszerű rankedet indítani.

Nem is olyan rég a Ubisoft a Rainbow Six: Siege hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy hamarosan élesítik a Y6S4.2-es javítást, amiről már írtunk nektek beszámolót korábban. Ezzel együtt egy különleges bejelentés is érkezett, ami a Ranked játékmódot és a csalókat érinti. Ezzel próbálják megalapozni, hogy a jövő szezontól merőben más legyen a rangsorolt élmény.

Bevezetik a rankedhez szükséges mobilos azonosítást.

Ahogy a hivatalos bejelentésben is látható, a Ubisoft annak érdekében, hogy további szinten kezelje a játék csalóit, új szabályozást vezet be a játékban. Ezt azt jelenti, hogy a következő évadtól csak olyanok indíthatnak Ranked játékmódot, akik azonosították magukat.

A következő évadtól kezdve tehát mindenkinek, aki Rankeden akar játszani, csatlakoztatnia kell a mobilszámát a Ubisoft fiókhoz.

Ez elvileg abban segít majd, hogy a csalók a ban után ne tudjanak könnyen visszatérni a játékba, valamint ez csökkentheti a Smurf fiókok létrejöttét is. Vagyis mostantól a csalóknak és a Smurföknek nagyon sok telefonszámra lesz szükségük.

Hogyan tudom beállítani?

A Ubisoft Connect alkalmazásban az „Account Information” fülre kell kattintani és a „Recovery Phone Number” alatt tudod a telefonszámodat megadni. Ne feledd, hogy ez csak a következő évadtól esedékes.

Szerinted jobb lesz így a ranked?

Ezt láttad már?

“Hiányzik egy karja” – Pengu megalkotta a 2022-es Siege ranked rendszert

 

https://leet.hu/streamplify

×