Egyre merészebb kollaborációk érkeznek a Call of Duty címekbe.

A Call of Duty és az Attack on Titan előző kollaborációja nem igazán nyerte el a rajongók tetszését, úgy gondolták, hogy többet is ki lehetett volna hozni a Captain Levi skinből. Aztán később beindult a szokásos gépezet, hamar kiderült, hogy a jövőben érkezhet egy második kör is, immár egy fokkal kellemesebb skin társaságában. Január közepe óta nem került napvilágra új információ, egészen a csütörtök esti Vanguard frisstésig.

Az új fájlokat megvizsgálva hamar kiderült, hogy a Season 2 során megérkezik az Armored Titan névre hallgató skin is!

 

Úgy tűnik a fejlesztők jó döntést hoztak, hiszen mind a rajongók, mind pedig a nevesebb tartalomgyártók azonnal tetszésüket fejezték ki a CharlieINTEL tweetje alatt. Az Operator skin mellett egy elég betegen kinéző fegyver Blueprintet is biztosan kapunk, ahogy az is szinte 100%, hogy az elkövetkezendő napokban a körítés (Charm és egyéb kiegészítők) is napvilágra kerül majd, könnyen lehet, hogy a Warzone S2 frissítésével együtt.

Az árról egyelőre nincs információ, a fejlesztők általában 2400 CP-ért szokták árulni az ilyen jellegű kozmetikai tartalmakat a játék in-game boltjában. A visszaszámlálás már elkezdődött, alig 72 órán belül élvezhetjük is a Season 2 újdonságait.

Update – Péntek hajnalban fel is bukkant Bundle teljes tartalma:

 

Zavar a démon glitch? Így javíthatsz rajta:

Nincs több démon glitch! – Így orvosold a Warzone és Vanguard idegesítő hibáját

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×