A Season 2 startja előtt érkezett a megoldás.

A játékosok életét már december óta megkeserítik a „démon” vagy Venom névvel illetett textúra bugok. Hol a fegyvereink, hol az ellenfeleink változnak át hatalmas fekete masszává, hogy több szinten is megkeserítsék a meccseinket. A Warzone és Vanguard fejlesztők megpróbálkoztak a hiba kijavításával, valamennyire sikerült is mérsékelni azokat, ám könnyen lehet, hogy nem csak az ő saruk volt.

Így fixáld pillanatok alatt a hibát, ha Nvidia kártyád van!

 

A legtöbb ilyen jellenséget Nvidia kártyákon sikerült megfigyelni, úgy tűnik nem is véletlenül. A fejlesztők először arra kérték a játékosokat, hogy tegyék vissza a 472.84-es verziószámú Nvidia drivert, ám voltak olyanok akiknek ez nem volt opció, mert például egy RTX 3050 kártyáról játszanak, melyet csak későbbi illesztőprogramok támogatnak. Szerencsére ennél a pontnál az Nvidia is a kezébe vette a dolgot, így elkészült a napokban egy hotfix driver, mely papíron megszűnteti ezeket a hibajelenségeket. Nem feltétlenül dobja fel a GeForce Experience alkalmazás, így a manuális utat kell választanunk:

Nyakunkon a Warzone és Vanguard második szezonja, így éppen időben jelentkezett megoldással az óriáscég, úgy tűnik nem csak a Call of Duty fejlesztőket okolhatjuk a hibás működésért.

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×