Battlefield 2042 játékosok ezrei akarják visszakapni a pénzüket az EA játékával töltött néhány katasztrofális hónap után.

Úgy tűnik, hogy az EA és a DICE nem tud lépést tartani az elvásásokkal, ami a frissítéseket illeti. Nemrég bejelentették, hogy mind az első évad, mint a következő fontos frissítés is késik. Mindeközben jól látszik, hogy hányan játszanak mostanában a játékkal. Nemrég egy petíció jelent meg a Change.orgon, melyben a játékosok azt kérik, hogy

az EA fizesse vissza a játék árát a BF2042 megvásárlóinak.

A petíciót elindító Satoshi Nakamoto a leírásban azt írta: „a Battlefield 2042 minden olyan vásárló átverése, aki 70 dollárért vett egy játékot az EA kamu reklámjai miatt„. Ha a petíció eléri az 50 ezer aláírást, az ügyvédek hajlandóak lesznek foglalkozni vele, és pert indítani az EA ellen.

A petíciót a cikk írásának pillanatában már több mint 18 ezren írták alá.

„A petíció aláírásával egy lépéssel közelebb kerülhetünk a Battlefield 2042 pénz-visszatérítéséhez. Ha ez a petíció legalább 50 000 aláírást kap, az ország egyik legjobb peres ügyvédje hajlandó foglalkozni az üggyel” – olvasható a petíció leírásában.

A Steam egyébként némi levelezés után teljes visszatérítést ad a játékosoknak, annak ellenére, hogy visszatérítési szabályzatuk ezt nem is engedné meg. A petíció célja azonban, hogy minden platformon vissza lehessen szerezni a játékra kifizetett összeget.

Hogy ez a petíció eljut-e az EA-hoz, az majd kiderül. Őszintén szólva nem lennénk meglepve, ha a kiadó elkezdene visszatérítést adni mindenkinek, aki vissza akarja kapni a pénzét, hogy elkerülje a további visszás helyzeteket.

Ezt láttad már?

A PS Store leleplezte a Warzone Season 2 újdonságait – Gyorsan reagáltak a fejlesztők

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×