A játékban 20 Perk található, azonban sok van, amit nem használunk, pedig tökéletes párosítás lenne a játékstílusunkhoz.

A Perkek már több mint 15 éve részei a Call of Duty-sorozatnak, és valószínűleg a jövőbeni kiadásokban is szerepelni fognak. A Perkeket használó játékosok előnyben lesznek, mivel ezek a különleges képességek megfordíthatják egy adott meccs menetét, és néha ez jelentheti a különbséget a győzelem és a vereség között egy tűzharc során.

A játékban 20 Perk van, de ezek közül csak néhányat érdemes használni. Bár egyik sem rossz, néhány lehetőség jobb, mint a többi. De melyek ezek?

Íme a legjobb Warzone Perkek, amiket játékstílus alapján választhatsz:

Perk slot 1

E.O.D. – Defenzív, tökéletes a tüzes töltények ellen.

Csökkentett sebzés a nem killstreak robbanóanyagoktól és a tűztől.

Az E.O.D. kiváló választás az 1. Perk slotba. Ez egy olyan Perk, amely megmentheti az életedet, még akkor is, ha nem vagy agresszív játékos. Csökkenti a robbanóanyagok által okozott sebzés mértékét, ami jól jöhet, különösen azóta, hogy a halálos felszereléseket a Vanguard integráció részeként buffolták.

Illetve a tüzes töltényt használók ellen is tökéletes ez a Perk, mivel kevesebb sebzést szenvedsz el tőlük!

Quick Fix – Agresszív játékstílus

A játékosok megölésével azonnal elindul az életerő regenerálódása.

Következik a Quick Fix, egy Perk, amely leginkább az agresszívabb játékosoknak való. Ez alkalmas arra, hogy egymás elleni lövöldözésekben vegyél részt, mivel az egyik ellenfél kiiktatása azonnal megkezdi az életerő regenerálódását, ami életben tarthat téged.

Nem mindig van elég időd arra, hogy két fight között armorozz, de a Quick Fix biztosan kihúzhat a szorult helyzetből. Ha kevésbé agresszív játékos vagy, ez a Perk nem biztos, hogy nem lesz annyira hasznos, mivel valószínűleg egyszerre csak egy ellenséget fogsz elintézni. Az újoncoknak azt tanácsoljuk, hogy hagyják ki, de a veteránok valószínűleg inkább a Quick Fixet fogják választani.

Főleg, ha megérkezik az Iron Trials játékmód a Rebirth szigetére!

Cold Blooded – Jó counter Perk

Réges-régen a Warzone kezdeténél rengetegen használták ezt a Perket, amikor még mindenki Thermal scope-al játszott. Majd meghalt a meta és vele együtt a Perk is.

Ám most újra hasznos lehet, mivel egyre több ember választja a Combat Scout Perket. A Cold Blooded pedig tökéletes countere ennek.

Perk slot 2

Ghost – Passzív, láthatatlan játék

A Ghost egy alapvető Perk, ezért gondolom nem kell bemutatni. Még a világ legjobb játékosa is hátrányba kerülhet egy olyan játékossal szemben, akiről nem tudja, hogy hol rejtőzködik. Bár az UAV-ok nem mindig aktívak, sok játékos választja a Heartbeat Sensor használatát, különösen a Rebirth-szigeten.

Emiatt nehéz kihagyni a Ghost használatát, de vannak jobb választások is.

High Alert – Agresszív, pörgös játékmenet.

A látásod pulzál, amikor a látótereden kívüli ellenségek meglátnak téged. A Dead Silence-t használó játékosok léptei hallhatók.

Ezt a Perket ajánlott kipróbálni, legalábbis, ha ügyes játékos vagy. A High Alert megmentheti az életedet, mivel gyorsan megfordulhatsz egy hátulról rád leső játékos ellen. Persze a Ghost használatát nehéz kihagyni, de ha gyorsak a reflexeid és pontos a célzásod, akkor néha jobb is lehet.

Végül is, csak azért, mert az ellenség tudja, hol vagy, még nem jelenti azt, hogy automatikusan le is tud lőni téged – de ha tudod, hol vannak az ellenfeleid, az kiegyenlítheti az esélyeket.

Perk slot 3

Combat Scout – Tökéletes választás az új mapra

Egy ellenség sebzése rövid időre kiemeli őket számodra, és megjelöli őket az egész osztag számára.

A Combat Scout az egyik újabb Perk, és ez az egyik, ami nem igazán jött be a játékosoknak először. Azonban ez az egyik legjobb Perk a játékban, ha rohamlöveggel vagy LMG-vel veszed fel a harcot, főleg Calderán. Ennek a Perknek az a szépsége, hogy „élőben jelzi” az általad sebzett ellenségeket – nem csak neked, hanem az egész osztagnak. Ez azt jelenti, hogy lelőhetsz egy ellenséget, a csapattársad pontosan látja, hogy hol van, és támogató tüzet ad, így sokkal könnyebben leszedheted az ellenfelet. Ez kiküszöböli a konkrét kiáltások szükségességét, mivel az ellenséget valós időben, körülbelül egy másodpercig pingeli.

Régen mindenki az Amped Perket használta a harmadik slotra, de mostanában az egész közösség kezd átállni a Combat Scout használatára, amit teljesen meg tudok érteni.

Láttátok már, hogy PUBG funkcióval bővülhet a Warzone?

PUBG funkció érkezhet a Warzone-ba – Így kell ötletet meríteni egy másik játékból

 

https://www.facebook.com/events/488955949419689/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%5C%22invite_link_id%5C%22%3A1052924878773802%7D%7D]%22%7D

borítókép: LuckyChamuu

×