Az idei Future Stars Academy első játékosaként a Chelsea-ben játszó Chalobah érkezett meg a FIFA 22-be. Hamarosan érkezik a következő játékos, lássuk, ki az?

Bizonyára már mindenkinek sikerült kiszednie az első Future Stars Academy játékos, Chalobah CB, vagy CDM lapját. Minden jel arra mutat, hogy a következő játékos hamarosan befut az Objective-ek közé.

Forrás: www.mediianews.com

A Twitter-en tették közzé a hírt, hogy ki is lesz a következő játékos, akit ki lehet majd szedni a Milestone Objective-ek teljesítésével. Az új akadémista ezúttal a francia nemzetiségű, vagy Ligue 1 csapatot építőknek kedvez majd, ugyanis az emberünk nem más lesz, mint a Nice játékosa, Amine Ferid Gouiri, akinek LM verziójú kártyáját farmolhatjuk majd ki.

Igaz, hogy a különböző értékek csak előrejelzések, de érdemes lehet figyelembe venni, hiszen nem szokása a kiszivárogtatóknak, hogy brutálisan nagy különbségek legyenek a számokat illetően. Ezek a statisztikák nem néznek ki rosszul egyáltalán, nyilván nem mindenki teheti meg, hogy például vegyen egy pofásabb Neymar kártyát, stb. Nekik biztosan remek választás lehet majd, hogy kvázi ingyen kiszedjenek egy 89-es speciális LM lapot.

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: www.world-today-news.com

 

Ezt olvastad már?

Melyiket válasszam? Mi segítünk! – Future Stars: Academy Chalobah

 

×