A napokban megérkezett az első Future Stars: Academy játékos, akinek a végső megszerezhető formáját egy Player Pick-ben dönthetjük el. Melyik legyen? Adunk egy kis tippet!

Az idei Future Stars sem maradhat Academy nélkül, a héten meg is érkezett az első megszerezhető játékos, a Chelsea-ben játszó Chalobah személyében.

Forrás: www.90min.com

Ezúttal a küldetéssorozat legvégén lehetőségünk van egy Player Pick révén eldönteni, hogy melyik verziót vesszük ki: a 88-as CDM, vagy a szintén 88-as CB verziót. Bizonyára már sokan túl vagytok ezen, ez a kis segítség inkább azoknak szól, akik még nem végeztek a Milestone Objective-vel, vagy még nem döntötték el, melyik legyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Nos, sok múlik azon, hogy például van-e olyanra kedv, idő, lehetőség, hogy a Managerial Masterpiece Friendly módban az időt eltöltve kiszeditek Sarr lapját. Ezzel 2 lapot egyidejűleg tudtok kvázi ingyen kiszedni a játékban, pusztán azzal, hogy pörgetitek a meccseket. A CDM esetén egy olyan védekező középpályást kaphatunk, aki jól szűr, viszont a 3 csillagos Skill Moves, az 55-ös Long Shots és a 70-es Jumping nem éppen mellette szól. Viszont a CB változatnál a 64 Agility és a 68 Balance bizonytalaníthat el bárkit. Egyébként mindkét esetben Perfect Link alakulhat ki Sarr-al.

Nálam a CDM verzióra esett a választás, egy 88-as Icon Keane helyett került Chalobah a csapatba. Sarr még készülőfélben van, hogy Söyüncü-t, vagy Varane-t fogja váltani, az még a jövő zenéje (tippeket elfogadok).

Ti melyik verziót választottátok?

 

Kiemelt kép: www.weaintgotnohistory.sbnation.com

 

Ezt olvastad már?

Ezekre számíthatunk az elkövetkezendő napokban a FIFA 22-ben!

 

×