Miután a fejlesztők a Twitteren közzétettek egy képet Calderáról, a rajongók gondoskodtak arról, hogy nemtetszésüknek hangot adjanak.

Még decemberben a Warzone játékosok végleg elköszönhettek Verdansktól, helyét pedig egy teljesen új battle royale pálya, a Caldera váltotta fel. Azonban a csendes-óceáni, második világháborús témájú pálya nem tökéletes a közösség szemében. Nemrég például petíciót nyújtottak be Verdansk visszaállítására, sőt a jelenlegi POI-k áthelyezésére is. Miközben sok játékos csalódottságának ad hangot Caldera elrendezésével kapcsolatban,

a CoD social csapata belesétált a trollok hadseregébe, miután kiraktak egy egyszerűnek tűnő posztot.

Február 6-án egy tweetben a hivatalos Call of Duty oldal egy képet tett közzé Calderáról, és azt a kérdést tették fel: „Eddig hová ugrottál a leggyakrabban Calderán?”

 

Annak ellenére, hogy ez a játék fő BR térképe, a válaszok többsége nem olyan volt, mint amire a fejlesztők számítottak. Sokan ugyanis azt írták, hogy a leglátogatottabb hely nem is Caldera volt, hanem a Rebirth Island. Ez persze arra utal, hogy Caldera annyira rossz, hogy sokan csak a másik pályán játszottak.

A Warzone szakértő JGOD is részt vett a fejlesztők kifigurázásában. Ő is készített egy képet, és megmutatta, hogy ő hová szeret leginkább ugrani.

 

Érdemes megnézni az eredeti poszt alatt a kommenteket, valóban sokan úgy vélik, hogy Caldera nem éppen előnyös pálya. Na jó, inkább egy kalap sz*r. Jó hír viszont, hogy a fejlesztők már utaltak arra, hogy valamelyest módosítják Calderát a következő évadban.

Egyébként meg mi is megmutattuk, hogy mostanában hová érdemes ugrani Calderán.

Gyilkolnál vagy chillelnél? – Ezek most a Caldera legjobb drop-helyei

 

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×