A játékosoknak végre sikerült teljesen megismerniük Caldera térképét. Ezek a tökéletes választások a két játékstílushoz.

Warzone új térképe, a Caldera egy gyönyörű sziget vízesésekkel, lagúnával és még egy hatalmas vulkánnal is, így könnyű elvonatkoztatni a gyönyörű tájtól, de fontos tudni, hogy hol kell leugrani, hogy tisztességes lootot szerezz.

Most felsorolunk néhányat a Caldera legjobb landolási helyszínei közül, amelyek függhetnek az általad preferált playlisttől, attól, hogy a magas killekért mész, vagy csak egy csendes helyet keresel, ahol elkezdheted.

A legjobb landolási helyek a Calderán

Airfield

Caldera repülőtere egy jó választás, ha azonnal akcióba akarsz lendülni, mivel ez egy népszerű helyszín, rengeteg épülettel és járművel. Lootolj a repülőtér számos hangárjának egyikében, szerezz egy Contractot, majd használj egy repülőgépet vagy járművet, amikor eljön az ideje, hogy elindulj. Ez egy nagyszerű hely a Plunder módban, trióban vagy négyesben való játék során, különösen, ha sok killt és pénzt szeretnél összegyűjteni.

Mines

A bányák egy másik népszerű választás a trió vagy quads playlisteknél, különösen, ha magas killszámú játékokra vágysz. Itt rengeteg nyílt terep van, ahol csak néhány épületcsoport közül választhatsz, ezért válassz egy olyan területet, ahol csapatként szorosan egymás mellett szállhattok le, hogy elkezdhessétek a lootolást.

Ez egy központi terület a térképen, rengeteg nyílt látószöggel, így könnyen leszedheted az ellenfeleket, akik megpróbálnak átjutni a bányán. Ez azt is jelenti, hogy remek hely, ha te vagy a csapattársaid szeretnek snipeolni egy kicsit.

Peak

A Caldera vulkán teteje gyakran elég zsúfolt drop, mondhatni a streamerek kedvenc helye, mivel rengeteg killeket szerezhetsz, és gyorsan fel tudsz lootolni. Mivel a Peak egy magasan fekvő hely a térkép közepéhez közel, remek kiindulópont.

Capital

Caldera fővárosa egy hatalmas terület, amely abszolút tele van loottal. Gyakran zsúfolt drop, azonban elég nagy ahhoz is, hogy el tudj osonni az ellenfeleid elől, hogy egy kicsit lassabban játssz. Ez egy nagyszerű hely a Plunder játékhoz és a rengeteg pénz megszerzéséhez, de szólóban, duóban, trióban és quadban is működhet.

Ruins

Ha szólóban és duóban játszó játékos vagy, aki kevésbé agresszív megközelítést szeretne alkalmazni, és nem a high-kill játékokra mennél, a Ruins egy kicsit csendesebb lehet számodra. A Ruinsban is van elég zsákmány, hogy felkészülj, mielőtt valami kaotikusabb helyre mennél. Azonban a sziget nyugati partja közelében van, és gyakran esik áldozatul a korai körök egyik összeomlásának, így gyorsan kell lootolnod, és készen kell állnod a mozgásra.

Lagoon

A Caldera lagúnája egy trópusi paradicsomnak tűnik, amely leginkább fürdőzésre vagy a barnulásodon való, de ez is egy másik nagyszerű hely, ahol nyugodtabban lootolhatsz szólóban vagy duóban. Ez a terület elég nyugodt, és elég nyitott ahhoz, hogy valószínűleg minden fenyegetést meglássatok, ami az utatokba kerül. Szedjetek össze itt minden felszerelést, amit csak tudtok, aztán átmehettek egy forgalmasabb területre, mint például a Village vagy a Airfield, hogy bekapcsolódjatok az akcióba.

Te hová szeretsz ugrani?

Super Survey

 Elméletileg a Season 2 változásokat hoz a mapra, ami lehet, hogy felrázzák egy picit a Caldera dinamikáját.

Neked melyik CoD fegyverei tetszenek a legjobban?

MW, CW, VG – Melyik CoD cím fegyvereit preferálod a Warzone-ban?!

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×