Úgy látszik, hogy a sokak által kedvelt játékmód visszatér, ám még kaotikusabb lesz, mint eddig!

Ahogy a Raven Software készülődik a Season 2-re, a játékosok remélik, hogy a fejlesztők a legjobb elemeket veszik át abból, ami Verdanskot naggyá tette.

A tegnapi nap folyamán már felületesen érintettük, hogy mik érkeznek a Season 2-vel. Ám most vessünk egy mélyebb pillantást a legnagyobb hírre.

Ha a kiszivárgás beigazolódik, akkor az Iron Trials visszatérhet a Warzone-ba, méghozzá a Rebirth Island kis mapjára.

Márpedig TheGhostOfHope szivárgásainak hihetünk, hiszen a Loadout Drop visszaállítását is ő szivárogtatta ki elsőként. Így elég valószínű, hogy ez is be fog következni a Season 2 alatt.

Ha nem tudnád mi is ez az Iron Trials játékmód:

Egy átlagos játékban 250 hitponttal rendelkezel, ha teljes armoron vagy. Ez azt jelenti, hogy 100 HP-val rendelkezel, plusz 3×50 pajzzsal.

Nos az Iron Trials játékmódban a HP-d 250-re növekszik, szóval összes 400 hitpointtal fogsz rendelkezni. Ez természetesen nagyban befolyásolja a TTK idejét. Ezért sok profi játékos úgy véli, hogy ez a legjobb játékmód arra, hogy valaki valóban megmutassa, hogy mennyire jó a játékban.

Viszont azt még nem tudni, hogyan tér vissza a játékmód, esetleg Resurgence móddal karöltve, vagy csak a kisebb mapot használják ki.

Ha valóban visszatér az Iron Trials, ez lenne az első alkalom, hogy felbukkan a Warzone Pacific frissítés óta. De amíg a fejlesztők nem igazolják a visszatérését, a közösség csak reménykedhetünk, hogy ezek a szivárgások pontosak.

Láttátok az újra felbukkant god mode-ot?

Ez hiányzott – Már pusztít az új god mode csalás a Warzone-ban

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×